”Det er fortsat vores håb at alle, som gerne vil se filmen, skal have mulighed for det.” Sådan lyder den officielle meddelelse fra Sony Pictures, der kommer i kølvandet på, at filmselskabet aflyste premieren på komedien ”The Interview” tidligere på ugen.

Se også: “Sony: Denzel Washington er for sort til et internationalt publikum.

Udtalelsen kommer kort tid efter, at den amerikanske præsident Barack Obama kritiserede Sony Pictures Entertainment for at bukke under for terrortruslerne, som hackergruppen Guardians of Peace havde udstedt.

”Selvom jeg forstår deres bekymringer, så mener jeg, at de begik en fejl,” sagde Barack Obama og fortsatte: ”Jeg havde håbet, at de havde talt med mig først. Lad jer ikke lede ind i en spiral, hvor I bliver styret af den slags trusler,” lød opfordringen fra Obama.

Sony Pictures Entertainment vil nu prøve at finde andre platforme end biografen, hvor de kan distribuere “The Interview”. Indtil videre, er det dog få, som rent faktisk har vist interesse for komedien.

“Ingen streamingtjenester har vist sig villige til at distribuere den for os,” siger Sonys topchef Michael Lynton til CNN.

Michael Lynton har i øvrigt afvist Barack Obamas kritik. Han siger, at Sony ikke har givet efter eller trukket sig.

”Vi ejer ikke biografer. Vi kan ikke bestemme, om en film bliver fremvist eller ej. Vi har oplevet det værste cyberangreb i amerikansk historie. Vi har været under enormt pres,” siger han.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 krirru 6 år siden

send den dog ud til piraterne, så ska de nok sørge for at den kommer rundt :P
Gravatar

#2 Star Trek fever 6 år siden

Få den nu bare udsendt

Det klæder ikke diverse streamings tjenester at bestemme hvad folk skal se. Biograferne har også opført sig vattet i denne situation.

Terroristerne må ikke vinde sådan et slag
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#3 benom 6 år siden

denne film er kult allerede inden den er vist nogen steder ... jeg skal ihvertfald helt klart se den med det samme jeg får muligheden ...
Gravatar

#4 daninino 6 år siden

Jeg kan i og for sig godt forstå streaming tjenesterne da deres indkomst er afhængig af at deres services fungerer. Det er vel lidt et sats at vise filmen. Hvis de er dygtige nok til at trække data ud af Sony så er risikoen ret stor for at de kan samle nok Bots til at DDOS'e Netflix eller ligende tjenester.

Jeg vil sige: Læg den ud på Piratebay og se den forplante sig i hele verden :) Der kan ikke være mange der ikke er interesseret i at se den film nu. De har faktisk skabt meget mere interesse end der nogensinde ville være hvis dette ikke var sket. Selvom de har stoppet biograf distributionen af filmen vil jeg sige at deres plan har givet bagslag. Sony kommer til at tjene spandevis af penge på denne film når de har fundet en måde at distribuerer den på, dog nok ikke hvis de kun smider den på Piratebay :)
Gravatar

#5 SublimeKen 6 år siden

The Interview er en perfekt "10'er" på imdb, med over 22000 stemmer, som en eller anden form for demonstration for ytringsfrihed. Jeg kan ikke se hvad at give det en stor en rating vil hjælpe overhovedet, endnu et bevis på hvor ligegyldig en imdb rating er mht. filmkvalitet. Det er popularitet og intet andet!
Gravatar

#6 Blacksanta 6 år siden

#5, Det var nok til, at du bragte det op her, hvor der potentielt er flere hundrede læsere.
Gravatar

#7 daninino 6 år siden

SublimeKen (5) skrev:
The Interview er en perfekt "10'er" på imdb, med over 22000 stemmer, som en eller anden form for demonstration for ytringsfrihed. Jeg kan ikke se hvad at give det en stor en rating vil hjælpe overhovedet, endnu et bevis på hvor ligegyldig en imdb rating er mht. filmkvalitet. Det er popularitet og intet andet!


Er det ikke altid sådan. Der burde jo også være noget sammenhæng mellem popularitet og kvalitet. Hvis filmen er ringe burde den ikke blive populær (I teorien i hvert fald). Det faktum at man så kan rate en film som ikke har haft premierer endnu skal de måske se på.
Gravatar

#8 SublimeKen 6 år siden

#7

Problemet er de personer som laver 100 falske accounts for at stemme den "populære" film op, som f.eks blev set med The Dark Knight (Hvilket landede den som nr. på imdb top 250 før den overhovedet var udkommet) og som også er set med bl.a. alle Nolan's andre film, Marvel's film og Hobbitt filmene. Selvfølgelig er der en sammenhæng, men ældre og bedre film bliver stemt ned, KUN fordi de er ældre og derfor ikke "populære" mere (Og ikke engang bliver set mere af de unge, så de kan ikke engang vide at de er bedre), selvom de tydeligt er langt bedre og mere kvalitetsbevidste film.

#6

Jeg ville egentlig bare nævne det med The Interview! Det endte bare med rant over imdb's rating system derefter, kunne ikke dy mig :P
Gravatar

#9 Kisbye 6 år siden

Syntes da også det er latterligt at der er nogle stemmer The Interview falskt op. Den virker også ret ringe ud at dømme ud fra traileren, men pointen er at man ikke rigtigt kan vide det.
I de fleste tilfælde passer IMDb's rating dog meget godt, men det er da rigtigt at der i nogle tilfælde kan være problemer.
Det største problem er nok mafiaen. Specielt berygtede er den tyrkiske, som stemmer deres egne film kunstigt op. Film som ofte er umulige at anskaffe og ingen andre har hørt om.
Jeg har hørt at det skulle være en af grundene til at IMDb hævede kravene for at en film kan komme på TOP 250.
Det er lidt ærgerligt, da det gør lister mere mainstream og ensformige, men det svært at se hvad man skal gøre ved problemet.
Måske kunne man udvide, så stemmernes oprindelsesland registreres istedet for kun US og non-US som det er idag.
Heldigvis er der jo også andre steder man kan checke om en film er værd at bruge tid på. For eksempel bruger jeg også RT, ICM og Metacritic, udover diverse fora.
Imagine an elephant with the flu. One sneeze and it breaks it's bloody neck - Fukkatsu no hi AKA Virus (1980)

Skriv ny kommentar: