Skeletterne vælter ud af Sony Pictures’ skabe i denne tid, hvor den ene ødelæggende e-mail efter den anden dagligt banker store buler i filmselskabets image.

Se også: Denzel Washington: Jeg vil gerne spille James Bond

Og nu har en rigtig grim en af slagsen ramt nettet. I følge hjemmesiden Radar har en producer hos Sony skrevet i en intern mail, at den dobbelte Oscar-vinder Denzel Washington ikke burde hyres i film, der skal hive store summer hjem uden for USA – af den simple årsag, at han er sort.

”Jeg er af den overbevisning, at det internationale filmpublikum er racistisk og generelt set klarer amerikanske film med sorte skuespillere i hovedrollen sig ikke godt internationalt,” skriver den unavngivne producer i mailen.

Mailudvekslingen blev skrevet i forbindelse med Denzel Washingtons ”The Equalizer”, som den anonyme producer altså ikke havde de store forhåbninger om, ville klare sig godt internationalt på grund af hovedrolleindehaveren.

Kigger man tallene for “The Equalizer” efter i sømmene, står det hurtigt klart, at påstanden ikke helt holder vand. Filmen indspillede imponerende 191 millioner dollars på verdensplan, og halvdelen af indtægterne kom fra det internationale marked.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 Den fede 9 år siden

Hvor ville jeg ønske, vi kunne debattere film og reelle nyheder igen her på Filmz. Dette var så dagens anden post, som er direkte taget fra Sony-hacket. En forbrydelse som I blindt pusher videre. Det er jo ren tabloid, og jeg er fucking rystet over, hvad Filmz er blevet til.

Da en flok kendissers nøgenbilleder blev ulovligt hacket, havde I travlt med at lege moralens vogter og bede folk om ikke at linke til det under jeres nyhed. Ved dette hack bringer I selv direkte det materiale, som er blevet stjålet. Hvad fanden er forskellen?
Gravatar

#2 lassep 9 år siden

Kan virkelig ikke se problemet. Sony pictures indser da bare de ikke befinder sig i en perfekt verden og de laver film for at tjene penge, ikke for at fremme nogle idealer. Hvis folk havde forventet andet, så er de altså ret naive.
Gravatar

#3 Den fede 9 år siden

I får ikke lov til at krybe udenom igen, så vil redaktionen venligst svare på mit spørgsmål

Den fede (1) skrev:
Da en flok kendissers nøgenbilleder blev ulovligt hacket, havde I travlt med at lege moralens vogter og bede folk om ikke at linke til det under jeres nyhed. Ved dette hack bringer I selv direkte det materiale, som er blevet stjålet. Hvad fanden er forskellen?
Gravatar

#4 Gasivodo 9 år siden

ØH? Var SONY ikke oprindeligt SKÆVØJER?

FILMZ skriver om film! STORE FILM! STORE-Film bliver i voldsom grad "fabrikeret" i Hollywood, Hollywood er opkøbt af store aktieselskaber, alt i alt... $$$$$$$

Er der en bruger, der IKKE ved det?
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#5 Kaversmed 9 år siden

Gasivodo (4) skrev:
ØH? Var SONY ikke oprindeligt SKÆVØJER?


Var det virkeligt nødvendigt? Klovn.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#6 Gasivodo 9 år siden

#5 er du da neger? (jeg er kvart!) Tuder i det mindste ikke så meget som den nye generation af FILMZ-'nationen' gør;P
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#7 Morten Vejlgaard Just 9 år siden

Hermed en venlig opfordring til at følge retningslinjerne for brug af forum (Læs: http://filmz.dk/om-os/information), tak.
Gravatar

#8 Morten Vejlgaard Just 9 år siden

#1 Principielt har vi vurderet, at der er forskel. Vi har ikke tradition for eller et ønske om at distribuere private nøgenbilleder på Filmz.

Sagen om Sony vurderer vi fra case til case. Vi har vurderet, at eks. den her historie, om et stort amerikansk filmselskab i det 21. århundrede vælger skuespillere ud fra hudfarve, er nyhedskriterierelevant for læserne af Filmz.

Men du har helt ret i, at det ikke er problemfrit. Bør et medie videregive oplysninger, som er kommet efter et hackerangreb?

Spørgsmålet var det samme efter Edward Snowdens ulovlige lækage imod NSA.

I første omgang har vi valgt at viderebringe de historier, vi mener, er relevante for læserne, men følger naturligvis også - ikke at det er et argument for vores handlinger - hvad de største amerikanske (og andre danske) nyhedsmedier gør i sagen.
Gravatar

#9 Den fede 9 år siden

8#

Tak for svar. Først tommelfingeren op for ikke at snakke udenom denne gang. Det er det, eneste jeg beder om, hvis vi skal komme problemerne til livs. Så tak.

Jeg bliver dog nødt til at fastholde: Der er tale om en forbrydelse, stjålne private informationer, og den forbrydelse blåstempler ethvert medie ved at agere hæler. Måske endda profitere på den. Ikke at jeg siger, I gør sidstnævnte, men det ændrer ikke ved det moralske aspekt. Når I så uger inden har har løftet jeres moralske pegefinger ad brugere, der ville linke til andet hacker-materiale (som I selv har skrevet en nyhed om), synes jeg der er tale om dobbeltmoral.

Men stil dig selv spørgsmålet: Du har et firma med hundredevis af ansatte, og alle jeres personlige informationer og private korrespondancer hackes og stjæles. Én af de hundredevis af ansatte er en racistisk klovn. Herefter kører mediemøllen og der laves en masse nyheder, som går på DIG OG DIT FIRMA, ikke den enkelte klovn.

"Sony: Denzel Washington er for sort til et internationalt publikum"

Det er overskriften. Jeres overskrift. Er det virkelig fair?

Gravatar

#10 Jarnik 9 år siden

Nej det er ikke fair, men sådan har det været med medierne i mange år. Det handler om at finde en overskrift der fanger, ikke at fortælle sandheden. For dem er det åbenbart okay at overdrive.

Skriv ny kommentar: