Forventningerne er store til næste års ”Star Wars: The Force Awakens”. Og den nye teaser-trailer, der fik premiere i sidste uge, har bestemt ikke lagt en dæmper på dem.

Se også: Traileren til “Star Wars: The Force Awakens” her landet!.

Det er dog hverken den ikoniske Millenium Falcon eller det nye, seje lyssværd, som får fansene til tasterne på de sociale medier. Det er derimod filmens nye hovedrolleindehaver – den sorte skuespiller John Boyega.

I traileren dukker han op iført et Stormtrooper-outfit. Og det er faldet en del fans for brystet. Forekomsten af en sort Stormtrooper stemmer nemlig ikke overens med de tidligere film, der slår fast, at Darth Vaders soldater alle er kloner af den samme mand, der ikke var sort.

Dermed mener de, at valget af en sort stormtrooper ødelægger forbindelsen til de gamle “Star Wars”-film og det filmiske univers’ kontinuitet.

Selv tager den unge skuespiller John Boyega dog al kritikken med ophøjet ro. På sin Instagram-profil postede han en besked til alle kritikerne med ordene: ”Væn jer til det!”.

John Boyega er dog ikke alene. Mange brugere på de sociale medier er kommet ham til undsætning på Twitter, Facebook og lignende. Under hashtagget #Blackstormtrooper.

Hashtagget blev oprindeligt brugt af Twitter-brugere til at brokke sig over stormtrooperens hudfarve, men er nu blevet overtaget af folk, der anklager de negativt indstillede fans for racisme.

”De accepterer et univers fyldt med rumvæsner, styret af ‘the force’, men de kan ikke acceptere en sort mand i en uniform?,” skriver en bruger på Twitter, mens en anden humoristisk tweetede: ”#BlackStormtrooper har det bare ikke med at dø som den første, så bliver jeg for alvor sur.”

“Star Wars: The Force Awakens” får premiere den 17. december næste år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (35)
Gravatar

#1 Dawich 7 år siden

Det er forskel på en Clone Trooper og en Storm Trooper
Gravatar

#2 Lard Hanson 7 år siden

Så nu er man racist, hvis man mener, at en sort klon af en hvid mand virker forkert.

Det bliver nok forklaret. Han er sikkert bare forklædt. #fakestormtrooper
Gravatar

#3 Wolff 7 år siden

Alle clonetroopers er for længst blevet for gamle/døde..
Gravatar

#4 Star Trek fever 7 år siden

Lares (2) skrev:
Så nu er man racist, hvis man mener, at en sort klon af en hvid mand virker forkert.

Det bliver nok forklaret. Han er sikkert bare forklædt. #fakestormtrooper


Man bliver også kaldt racist hvis man ønsker sig en hvid jul. Den politiske korrekthed gør hvad den kan for at holde liv i racismen. Uden den, ville racismen dø
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#5 Eat this 2 7 år siden

Skywalker og Han tager jo også storm trooper Uniform/kampdragt på.

#3 De bliver lavet i alle aldre, som man ser i episode II.
Gravatar

#6 cluq 7 år siden

#5 "[...] although the introduction of birth-born recruits into the ranks of the Stormtrooper Corps gradually reduced clone soldiers to a minority status."

Se: http://starwars.wikia.com/wiki/Clone_stormtrooper
Gravatar

#7 Ceepa 7 år siden

jeg forstår heller ikke hvorfor folk går sådan amok.. Det bliver helt sikkert forklaret! Er der overhovedet nogen der ved om det er en decideret stormtrooper eller om han har nakket en oprindelig stormtrooper, taget hans kluns på og flygtet? han ser utrolig oprørt ud som om han flygter fra noget! Jeg tror virkelig denne film bliver et hit! Elsker i hvert fald hvad JJ gjorde med Star Trek!
Gravatar

#8 Daywalker 7 år siden

#7 Læs #6 :p
----------------------------------
Det er allerede forklaret. Dem der lavede traileren havde glemt at der eksisterer retards, som blev introduceret til StarWars prequels først, og derfor tager dem som gospel. Samt denm der ikke har researched nok før de åbnede munden.

Det blev nævnt i de prequels, at klontropper var groet igennem en hurtig ældningsproces. Så selvfølgelig vil klontropperne hverken være i live eller brugbare på det tidspunkt Episode 4, 5, 6 og 7 kører.

Og da imperiet blev grundlagt, havde man ikke længere brug for at skabe nye klonhære til en høj pris. Så er det sgu da nemmere at bare tage rekrutter fra den magtposition, man nu har tilegnet sig...

Så næsten alle kunne joine den imperiale hær efter klontropeprne blev nedlagt,
Don't worry... An Anti-fortress gun can not touch me, because I am not a fortress.
Gravatar

#9 noZiggy 7 år siden

Folk skal efterhånden til at holde deres kæft, for at bruge et godt gammelt udtryk.

Man skulle i stedet tage og være glad for, at det er en fan af trilogien der laver første episode af de nye.

Klonerne er for længst døde, eller meget gamle. Deres ældningsprocess var hurtigere grundet de er kloner, og episode 7 foregår ca. 30 år efter episode 6.

At det er en mørk skuespiller er for min skyld fuldstændig ligegyldigt, vi kunne vel alle lide Lando?

Jeg er bare glad for at vi får en helt ny trilogi hvor vi stort set intet ved om, hvad der kommer til at foregå.

Mht. lyssværdet, så forstår jeg godt folk er skeptiske. Men for helvede det er en teaser.

Desuden bliver det nok forklaret hvorfor sværdet er sådan, og det findes også metaller i Star Wars universet der er modstandsdygtig overfor lyssværd...

Relax! Be patient!
Gravatar

#10 Blacksanta 7 år siden

Folk er så søde. Og aner intet om universet før de udtaler sig. Bevares, alle kan ikke have det nørdet det så meget som mange andre, men hvorfor så begynde på alt det ævl? Det slipper vi nok aldrig for.

#9, Mht. lyssværdet i teaseren: - Han er genial :)

Skriv ny kommentar: