En kilde fortalte IndieWire, at Amazon MGM Studios i øjeblikket er i tidlig udvikling af en efterfølger til ‘Spaceballs’.

Mel Brooks vender tilbage som producer på filmen, som er en direkte opfølgning på hans ‘Star Wars’-parodi fra 1987. Josh Gad er også om bord som hovedrolleindehaver og producer på den.

Amazon har afvist at kommentere til IndieWire.

Josh Greenbaum, der instruerede ‘Barb & Star Go to Vista Del Mar’ og dokumentaren ‘Will & Harper’, er tilknyttet som instruktør på efterfølgeren. Han arbejder ud fra et manuskript af Benji Samit, Dan Hernandez og Josh Gad. Samit og Hernandez er kendt for deres arbejde på ‘Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem’, ‘Detective Pikachu’, og den kommende ‘Lego Star Wars: Rebuild the Galaxy’.

‘Spaceballs’ fra 1987 havde Brooks, Rick Moranis som Dark Helmet, den afdøde John Candy som Chewbacca-parodien Barf og Bill Pullman som helten Lone Starr i hovedrollerne. I klassisk Brooks-stil parodierede filmen nådesløst ‘Star Wars’ og indeholdt alt fra helte, der kæmper med pseudo-lyssværd, der strakte sig fra ringe, til karakterer, der brugte ‘Schwartz’ til at redde dagen, og endda Brooks selv, der spillede en Yoda-parodi, Yogurt, som skamløst promoverede fjerde væg-brydende ‘Spaceballs’-merchandise.

Filmen indtjente 38 millioner dollars verden over, men er blevet en kæmpe kultklassiker.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: