Det er sikkert de færreste, der mener, at “Spawn”-filmatiseringen fra 1997 var en god af slagsen. Heller ikke manden bag tegneserien, Todd McFarlane. Derfor er han selv på vej med et nyt forsøg, der er både R-rated og meget mere uhyggeligt end 1997-versionen.

Se også: Top 20: Her er de værste superhelte-film nogensinde

Og det bliver ifølge tegneserie-skaberen selv en helt anden grum udgave af “Spawn”, som han nu er ved at lægge sidste manuskript-hånd på:

”Det her bliver min ‘Dødens gab’-haj,” siger McFarlane til AMC-programmet Geeking Out med henvisning til Steven Spielbergs gyser-klassiker.

Dermed bliver der langt større fokus på gyser-elementet ved den nye “Spawn”-film frem for de klassiske superhelte-elementer. Det understregede McFarlane selv tidligere på året:

”I baggrunden er der en ting, der bevæger sig rundt, en boogeyman. Den boogeyman er tilfældigvis en, som du og jeg ved, intellektuelt, er Spawn. Kommer han til at se ud som i den første film? Nej. Kommer han til at bekæmpe en superskurk? Nej.”

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Jach 7 år siden

Ser frem til den. Men jeg kunne nu egentlig godt lide den tidligere :)
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#2 Geekalot 7 år siden

Fant egentlig den første rigtig god, dengang den kom ud. Så kan ikke helt følge ham i han ikke bryder sig om den. Men er hvert fald klar på mere Spawn :)
Gravatar

#3 nathue 7 år siden

Fandt den første helt ufattelig ringe. Kan huske, at der var så meget hype omkring den, især fordi de to fyre, der stod bag, Dippe og Spaz, havde lavet fantastiske effekter for ILM - og så var den simpelthen bare så skod.
Dårlig og kedelig historie, en blanding af over-the-top og decideret middelmådig skuespil, og frem for alt grimme effekter. Argh.

Det var faktisk ved den film, at det for alvor gik op for mig, at blot fordi man er virkelig god til ét fag i filmbranchen (visual effects), så er man ikke partout god til et andet (instruere).
Gravatar

#4 Star Trek fever 7 år siden

Det er sikkert de færreste, der mener, at "Spawn"-filmatiseringen fra 1997 var en god af slagsen. skrev:


Tænk, jeg synes faktisk den var god. Ser den stadigvæk med stor fornøjelse.

Når det er sagt, så er jeg meget "på" ang dette projekt. Det lyder som en fed udvikling
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#5 Jach 7 år siden

Star Trek fever (4) skrev:
Tænk, jeg synes faktisk den var god. Ser den stadigvæk med stor fornøjelse.

Når det er sagt, så er jeg meget "på" ang dette projekt. Det lyder som en fed udvikling

Lige præcis. Den er dog ikke så seriøs som den burde være og CGIen var noget møg før flere år før den udkom, men udover det er der flere gode scener og underholdende karakterer.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#6 Carmul 7 år siden

Det eneste jeg jeg har taget med mig fra den Spawn-film er nu Filters "Trip like I do" som er med i soundtracket. Den hører jeg stadig nærmest dagligt. Resten har jeg glemt alt om.

Skriv ny kommentar: