Selvom der næsten er to uger til “Spider-Man 3” kommer i alverdens biografer, er det allerede nu muligt at købe filmen på dvd.

“Spider-Man 3” er blevet det seneste offer for kinesiske dvd-pirater, der har anskaffet sig filmen og udbudt den til salg i Beijings gader, hvor den går for den favorable gadepris á $1, eller 5,5 kr.

Der spekuleres i, om det er en kopi af den endelige dvd, der kommer senere i år, da omslaget har anti-pirat advarsler og det hele på.

Det har dog ikke været muligt indtil videre at verificere, om der er tale om en ægte kopi, da den kopi, nyhedsbureauet Reuters har fået fingrene i, ikke kunne læses i dvd-afspilleren.

“Spider-Man 3” har dansk premiere 3. maj, men har allerede haft premiere i Tokyo.Vis kommentarer (47)
Gravatar

#41 filmz-Kadann 14 år siden

#39 -

Det er jeg klar over, jeg gør dig blot opmærksom på hvorfor det betragtes som en nyhed.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#42 filmz-theassociate 14 år siden

Til tider undrer jeg mig over hvorfor Hollywood overhovedet gider udsende deres film i Kina. Det samme med softwareproducenterne. Man kan forestille sig den store piratkopiering i landet, breder sig i form af bootlegs til andre lande gennem internettet. Det ville blive en del sværere for piraterne i landet at lave kopierne, hvis ikke der er et indenrigs marked. Kort sagt, boycut landet, indtil regeringen vil tage problemerne med piratkopieringen seriøst. Så kunne det være filmproducenterne kan minimere de tilsyneladende millardstore tab som de påstår de har. Kan lyde lidt hæmningsløst, men hvad er der ellers at gøre?
Gravatar

#43 mar16 14 år siden

ER DER PIRATER I DANMARK!?! LØB FOR LIVET!(løber væk i al hast. hopper i havet. svmmer til sverige. fortryder.)
Gravatar

#44 icetea 14 år siden

#42 Hehe ja, der er jo netop intet at gøre, så skulle de jo helt stoppe med at lave film/serier, men det gør de jo aldrig, fordi selvom meget af det bliver piratkopieret tjener de jo stadig styrtende med penge på det :) Piraterne er her for at blive, og jeg har intet imod det ;) Ihvertfald ikke sålænge at der stadig bliver produceret gode film og serier.

#43 Hmm, ja synes nok jeg så én på strøget i går ;)
Gravatar

#45 filmz-Naite22 14 år siden

Den her debat kan godt lukkes ned! Det er blevet offentligtgjort af SONY selv på www.superherohype.com at det er bull-shit! Der er ikke nogen spidey 3 dvd leaked nogle steder i verden! Filmen får premiere d.3 maj, og ingen får lov at se den før det, basta!
Gravatar

#46 elwood 14 år siden

#44 man kan ikke undgå og lægge mærke til den kiste med guldmønter de slæber rundt på, det er bare træls når de er i netto, fordi så optager de alt pladsen, og tvinger kassedamerne til at gå kassebåndet ud arwww.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#47 mar16 14 år siden

forbaskede pirater! deres leder må helt uden tvivl være......KARL MARL MØLLER! jeg har altid vist der var noget skummelt ved den mand. han har fået den flinge i læben dengang Erhard Jakobsen gik amok i en kamp om rom! han svingede sin sabel, og ligesiden har de kaldt ham (dramatisk pause) Lespemarlen!. Erhars Jakobsen blev dog ikke anklaget for det, da han meget hidsigt forsikrede om at det ik var rigtigt og at han aldrig havde gjort det.


"life is pain and pain is everything" Peter Stegman

Skriv ny kommentar: