AICN kan fremvise nye spændende billeder fra New York optagelserne til “Spider-Man 3”, hvor det er muligt at se den kendte murkravler tage sig en svingtur med sin flamme, den blonde Gwen Stacey, der spilles af Bryce Dallas Howard.

Blandt de andre billeder er det muligt at se f.eks. Topher Grace som fotografen Eddie Brock, der senere bliver til den ondsakbsfulde skurk Venom, og James Cromwell som Kaptajn Stacy, Gwen Staceys far.

“Spider-Man 3” svinger ind i alverdens biografer i sommeren 2007.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 gladiator 15 år siden

Den her lader da til at blive kanon fed, men skal de virkelig slutte med et jalousi drama :S

Syns et eller andet sted det er synd hvis de slutter Spiderman filmene allerede nu. Kan de overtale TM og KD til at forsætte så vil jeg da blive ved med at se dem...
Gravatar

#2 Yoda 15 år siden

Alt godt skal have en ende, og helst imens det stadig ER godt!
Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."
Gravatar

#3 jesperhp 15 år siden

Personligt synes jeg, at 2'eren var lidt en tynd kop te. Den var da underholdende og sådan, men der var dælme også mangler.
Jeg glæder mig meget til 3'eren, men hvis de skal have fire skurke (jf. tidligere nyhed), og samtidig have et drama kørende mellem Peter, Mary-Jane og Gwen Stacy bliver det så ikke lidt meget?
Gravatar

#4 gladiator 15 år siden

#2


Helt enig. Men tror da godt man kan bygge videre på spiderman filmene og de så stadig vil være gode. Det er jo også en tegneserie, som gjort sådan at man følger figurene over flere år...
Gravatar

#5 blahblah 15 år siden

Synes ikke nogen af Spider-Man filmene har været helt vildt gode. De var udemærkede, men så heller ikke mere.
Gravatar

#6 filmz-Spider-Mulle 15 år siden

Hm... tror der kommer til at ske vildt meget i den her film ;s det bliver vist et roderi.. Heh!
Fuck hvor er de allesammen også bare blevet GRIMME xD Tobey var så lækker i 1'eren og nu han var sådan en slimet snotklat :P Kirsten Dunst (ihvertfald på billedet) ser da ikke specielt køn ud?! Men glæder mig nu alligevel til 3'eren..

Og de har da sagt der kommer en 4 og en 5? I 4eren spiller Kirsten dunst og ham der Franco et eller andet ikke med i.. Og så ved jeg ikke om Tobey spiller med i 5'eren men det der jo også flere år til så lad os ikke bekymre os om det endnu.
Gravatar

#7 filmz-Spider-Mulle 15 år siden

Syntes også det ville ha passet meget bedre hvis hende der spillede den der klodsmajor i 2'eren hende der med chokoladekagen kunne spil Gwen, det ville passe meget bedere!

Skriv ny kommentar: