Columbia Pictures har nu endelig frigivet den længe ventede teaser-trailer til den stort opsatte tredje film i serien om den netsvingende helt “Spider-Man”. Teaseren, der kan byde på øjenguf for enhver fan af den populære murkravler, kan ses hos Apple.com, hvor den også er tilgængelig i High-Definition.

Spider-Man portrætteres atter af Tobey Maguire, der denne gang må gå op imod superskurkene Sandman og Venom, men samtidig også må erkende sin egen skyggeside. Kirsten Dunst er igen den rødhårede Mary Jane, der i den nye film får konkurrence fra Peter Parkers nye flamme Gwen Stacey, spillet af Bryce Dallas Howard.

“Spider-Man 3”, som også har Thomas Haden Church og Topher Grace i skurkerollerne, svinger ind i alverdens biografer til maj næste år.Vis kommentarer (97)
Gravatar

#41 Notional 16 år siden

Øøh når jeg vælger en hvilken som helst version af teaseren viser den bare et "broken link" ikon. Ved HD siger den noget med "bad public movie atom was found". Nogen, der kan uploade traileren i hd?
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#42 Notional 16 år siden

Nevermind, reinstall løser alt :p

WOW, som jeg ser det skal Parker åbenbart giftes med Mary Jane. Det sorte kostume ser alt for fedt ud, det skal nok blive et fedt opgør, omend det bliver indre?

Traileren så jeg i HD 720p (min skærm kan ikke vise højere i bredden). Jeg glæder mig SÅ meget til HD formaterne kommer til EU, så skal der ses Spider-Man 3 i HD derhjemme ;)
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#43 Winniepooh 16 år siden

Er der nogen der gider forklare Venoms "fødsel" for os uinviede der læste Penny som barn i stedet for at læse Spiderman?
You talk to God, you´re religious. God talks to you, your psychotic" --Dr. House
Gravatar

#44 elwood 16 år siden

#43

Venom

Der kan man også læse om alle de andre skurke i spiderman universet. Enemies of Spiderman

Så ja det er jo faktisk en hel film i sig selv, hvis den historie sku med.

Ps. der er self. spoilers i teksten.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#45 elwood 16 år siden

Nu har jeg ikke læst Ultimate spiderman bladene, men kun de gamle The Amazing Spiderman, så jeg ved ikke lige hvad Venom's oprindelse historie er deri ?
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#46 Horrormaster 16 år siden

er der bilder af venom og g-goblin 2 fedt men jeg har et problem jeg kan ikke den fuck fuck er der nogleder finde et billede af venom for trihlleren så hvil dethvære fedt pleasse
FREDDY FOREVER!!!
Gravatar

#47 Winniepooh 16 år siden

#44 Tak for info.

Men historien lyder ret "vild" i forhold til filmene. Hvordan vil de tilpasse det til filmen?
You talk to God, you´re religious. God talks to you, your psychotic" --Dr. House
Gravatar

#48 Horrormaster 16 år siden

plesse jeg har ikke qick time er der nogle der gider at linke et billde af venom for trhiller plessse hver sødp.s.er den fjedre skurk også med
FREDDY FOREVER!!!
Gravatar

#49 filmz-kaotmus 16 år siden

#45: Det følgende indeholder spoilers ift. Ultimate Spiderman tegneserierne:

Symbiotdragten er resultatet af det eksperiment, Peter Parkers forældre arbejdede på, indtil de døde. Peter kan naturligvis ikke holde fingrene fra det, og dragten overtager ham. Det lykkes ham at overmande den, men hans barndomsven Eddie Brock, hvis forældre også var en del af forskerteamet, bliver sur over at Peter har pillet ved eksperimentet uden ham og lytter ikke til Peters advarsler om at holde sig fra det. Brock bliver overtaget og slår Gwen Stacy ihjel inden Spiderman stopper ham.

Jeg synes forbindelsen til Parkers forældre er ret elegant! Generelt vil jeg virkelig anbefale Ultimate Spiderman - Brian Michael Bendis er det bedste, der er sket superheltetegneserier siden Alan Moore.
Gravatar

#50 Ikari 16 år siden

#46/48 Du kan bl.a. finde teaseren i ikke-quicktime (og ringere) udgave her:

(Dog ser man ikke selve Venom i teaseren.)

Skriv ny kommentar: