Columbia Pictures har nu endelig frigivet den længe ventede teaser-trailer til den stort opsatte tredje film i serien om den netsvingende helt “Spider-Man”. Teaseren, der kan byde på øjenguf for enhver fan af den populære murkravler, kan ses hos Apple.com, hvor den også er tilgængelig i High-Definition.

Spider-Man portrætteres atter af Tobey Maguire, der denne gang må gå op imod superskurkene Sandman og Venom, men samtidig også må erkende sin egen skyggeside. Kirsten Dunst er igen den rødhårede Mary Jane, der i den nye film får konkurrence fra Peter Parkers nye flamme Gwen Stacey, spillet af Bryce Dallas Howard.

“Spider-Man 3”, som også har Thomas Haden Church og Topher Grace i skurkerollerne, svinger ind i alverdens biografer til maj næste år.Vis kommentarer (97)
Gravatar

#1 armadillo 16 år siden

Nøøøj, det bliver godt. Glæder mig meget til Venom-vinklen på Spider-Man må jeg sige. Er dog lidt ked af, at dragten ikke er helt sort som i tegneserien, men blot en sort version af hans almindelige drag. Oh well, det bliver helt sikkert et brag af en film :)
Gravatar

#2 filmz-makaveli 16 år siden

holly molly.......... jeg har engang set filmen, men kan allerede sige det er min ynglings movie ever ;)
Maybe for once someone will call me ”sir” without adding “you’re making a scene”
Gravatar

#3 chandler75 16 år siden

Der er lang tid til maj 2007... suk.
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#4 elwood 16 år siden

et ord, vil jeg bare sige: Wow... argg fuck it jeg siger sku nogle flere ord, damm det ser fedt ud, glæder mig til at se Venom i fuld amok stil, sandmand ser faktisk ret go ud, li det man ser af ham, jeg glæder mig hvertfald.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#5 morten300 16 år siden

Så fandt vi endelig ud af, om at dragten på billedet: http://www.filmz.dk/forum/item/18160/#26 var sort eller ej. Så er den diskussion lukket ;-)
'Better to reign in hell than serve in heav'n' - John Milton
Gravatar

#6 anoch22 16 år siden

Det er nok den bedste teaser-trailer jeg har set!!! Nu glæder jeg mig ekstra meget mere
Gravatar

#7 Hr_sol 16 år siden

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW :D:D Fuuuuck det ser godt ud. Men er der andre der lige har ladet traileren så stille der hvor man ser Harry som G-goblin? Hmm er lidt skuffet. Det ligner en Power Ranger udgave af ham :(
Gravatar

#8 wiseguy 16 år siden

Awesome!!! One Hero to rule them all: Spidey!!
Endelig en film, man faktisk godt tør glæde sig til...
Just because the fucker's got a library card doesn't make him Yoda!
Gravatar

#9 Juhler 16 år siden

Damn det ser godt ud....
Gravatar

#10 filmz-rupert giles 16 år siden

Jeg er faktisk ikke overbevist om, at Venom er så frygteligt meget med i den her film. Det ser ud til, at de fokuserer mere på Parkers egne problemer med dragten. Mon ikke Venom først dukker op til sidst? Måske? De to andre film har jo også (meget rigtigt) fokuseret mere på Peter Parker end på skurkene. Det fede ved Spidey er jo, at hans hemmelige identitet er ligeså interessant som den superhelt, han er. Ulig f.eks. Superman.

Men fuckfandme hvor ser det stort ud! Og efter X-fuckin-3, så er det også på tide med en god Marvel film! Tak Sam Raimi!
--------------------------
That'll put marzipan in your pie plate, bingo

Skriv ny kommentar: