Columbia Pictures har nu endelig frigivet den længe ventede teaser-trailer til den stort opsatte tredje film i serien om den netsvingende helt “Spider-Man”. Teaseren, der kan byde på øjenguf for enhver fan af den populære murkravler, kan ses hos Apple.com, hvor den også er tilgængelig i High-Definition.

Spider-Man portrætteres atter af Tobey Maguire, der denne gang må gå op imod superskurkene Sandman og Venom, men samtidig også må erkende sin egen skyggeside. Kirsten Dunst er igen den rødhårede Mary Jane, der i den nye film får konkurrence fra Peter Parkers nye flamme Gwen Stacey, spillet af Bryce Dallas Howard.

“Spider-Man 3”, som også har Thomas Haden Church og Topher Grace i skurkerollerne, svinger ind i alverdens biografer til maj næste år.Vis kommentarer (97)
Gravatar

#31 Hive 16 år siden

Jeg er sgu imponeret, ser lovende ud.
Gravatar

#32 filmz-milf hunter 16 år siden

#30 det er Topher Grace, og han er den perfekte Brock! Elsker når han siger Paarker........... Plus jeg elsker resten af traileren!
“Me, lager. Finchy, Lager. Gareth, lager sometimes cider, so different drinks for different...needs.”
Gravatar

#33 filmz-Kadann 16 år siden

Det ser umiddelbart ud til, ud fra traileren, at de benytter Venom-skabelsen fra "Ultimate Spider-Man".. men jo, det ser lovende ud.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#34 filmz-Egoorcs 16 år siden

Fucken WoW!
Elsker at de har taget kirketårnet med, med Venoms "fødsel"
8-)
Gravatar

#35 Sverkel 16 år siden

Fedeste Spider-Man trailer ever!
Gravatar

#36 filmz-MachineGod 16 år siden

#34 Godt setm havde jeg ikke lige tænkt på da jeg så den.
Ellers vil jeg ligesom alle andre sige: "Fåååårk hvor ser det godt ud!!!!!!", især ser det ud til at Sandman er ramt ret godt. OK så da, jeg glæder mig.
_____MachineGod______
__Stopping the pain__
Gravatar

#37 filmz-kaotmus 16 år siden

#33: ja, heldigvis. Synes det ville være noget rod med aliens i film-universet, for slet ikke at snakke om Secret War (men den kunne man så nok have undgået uanset). I det hele taget ser det rigtigt godt ud!

Mht. det gummi-agtige kostume: det kan også tænkes at ikke alle scener i traileren er med færdig cgi. I scenen, hvor dragten kryber op på Parkers hånd, ser dragten meget mere organisk ud.
Gravatar

#38 Æsop9000 16 år siden

De kan nok kun have Venom-skabelsen fra "Ultimate Spider-Man" - hvis de skulle til at fortælle hele den oprindelige Venom-skabelse fra "Secret wars", så ville det virkelig blive alt for kompliceret.
I teorien er der ingen forskel på teori og praksis. I praksis er der
Gravatar

#39 filmz-kaotmus 16 år siden

#27: hvilke tegneserier har du læst? Dragten tog magten over ham mens han sov, men dens indflydelse på hans personlighed var da ikke så drastisk som du antyder. At den så sikkert er det i filmen er meget sandsynligt - de har jo hele vejen igennem kørt et dualisme tema
Gravatar

#40 filmz-kaotmus 16 år siden

Jeg synes i øvrigt at det er cool at de tager historien om den sorte dragt med, og at de er sluppet godt fra designet på den. Det giver god mening både for ikke-kendere og logisk for universet at dragten vælger samme udseende som den almindelige dragt blot uden farver.

Skriv ny kommentar: