Transkønnede Zach Barack er castet til “Spider-Man: Far From Home”.

Marvel Cinematic Universe byder nu velkommen til sin første trans-skuespiller.

Zach Barack bliver den første transperson nogensinde i MCU.

Det sker i en endnu ukendt rolle i “Spider-Man: Far From Home”.

Barack medvirkede ganske kort i den første trailer til “Far From Home” – se den her.

I 2018 blev “Supergirl” først med en decideret transkønnet superhelt – læs detaljerne her.

“Spider-Man: Far From Home” får premiere d. 4. juli.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#11 Mejse 3 år siden

#10 som altid misser du hvad jeg siger....du må lige forklare hvordan du er kommet frem til jeg går ind for positiv særbehandling ? du har dog ret i at jeg ikke går ind for det, for heteroseksuelle hvide, men heller ikke andre....der er jo ikke tale om positiv særbehandling....der er tale om en der har fået et job, lad person vise om han er god, før du stempler med kvote ansættelser (det er nemlig negativ særbehandling) så kan man tage den derfra, og det er ikke mig der gør det til en nyhed, jeg forstår bare godt det er det...men positiv eller negativ særbehandling, bliver altså ikke dømt ud fra hvem der er i nyhederne.
jeg forstår bare godt at det er en nyhed det er alt, og jeg er sikker nok i mig selv, til at accepterer at andre end heteroseksuelle hvide, kommer i nyhederne.
det store spørgsmål er hvorfor du tror nyheder dikterer hvad der er positiv særbehandling ?
hvorfor du tror han automatisk er dårlig og kvote ansættelse, fordi han er trans, og nyhederne har lavet en nyhed. (som nu engang er deres job)
hvorfor mener du hans talent viger, fordi at nyhederne har et andet fokus område ? det ændre jo ikke på noget, andet end hvor DU har dit fokus, og det kan du jo bare flytte....tænker tryllekunstnere ville elske dig :D
hvorfor går det dig på at en gruppe synes det er en god nyhed, det påvirker på ingen måde dig, hvofor ikke bare lade dem nye deres lille øjeblik i solen ? i sidste ende er du jo bare med til at skabe mere afstand, på trods af du påstår det ikke er din hensigt.

lad ham nu bare lige vise hvad han kan, før du dømmer ham...så er der ingen særbehandling, lige nu smider du om dig med negativ særbehandling, alle steder du kan, og det er jo ikke bedre end positiv særbehandling, som forresten slet ikke er hvad du åbenbart tror det er.
Gravatar

#12 Mads47 3 år siden

#11 nu har #10 i flere omgange vist at hans tankegang er dybt forældet. Stort set alle nyheder ang. folk fra LBGT miljøet eller folk af anden hudfarve, er han på banen og råber op om den samme klagesang hvergang. Alle folk der er en smule rationelle er jo SJW i hans sort hvide verden, det ligger i han selv repræsentere den ydre højrefløj. Intet brugbart kommer ud af at diskutere med ham. Det slider kun på ens keyboards levetid ;)
Gravatar

#13 Mejse 3 år siden

#12 jeg burde nok tage ved lære af dine vise ord :)

Skriv ny kommentar: