Sony Pictures har annonceret Joaquim Dos Santos, Justin K. Thompson og Kemp Powers som instruktørtrioen, der står for “Spider-Man: Into the Spider-Verse 2”.

Den animerede superheltesucces fra 2018 blev dengang instrueret af en anden instruktørtrio i form af Bob Perischetti, Rodney Rothman og Peter Ramsey.

Her fulgte vi for første gang Miles Morales som Spider-Man i stedet for den velkendte Peter Parker i et eventyr, der af mange vil blive beskrevet som den bedste “Spider-Man”-film til dato.

Læs også: “Anmeldelse af ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse'”

Opfølgeren bliver skrevet af “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”-forfatter David Callaham sammen med producer- og manuskriptforfatterparret Phil Lord og Christopher Miller.

“Spider-Verse”-opfølgeren bliver både Dos Santos’ og Thompsons spillefilmsinstruktørdebut. Dos Santos har tidligere instrueret animationsserier som “The Legend of Korra” og “Voltron: Legendary Defender”, mens Thompson arbejdede som produktionsdesigner på den første “Spider-Verse”.

Powers har ageret medinstruktør på Disney og Pixars Oscar-nominerede animationsfilm “Sjæl”, mens han også har skrevet det Oscar-nominerede manuskript til Regina Kings “One Night in Miami”. Det er altså et instruktørhold, der har erfaring indenfor lidt af hvert, og med den stil og alle de indtryk, der følger med en “Spider-Verse”-film fra Sony, bliver det spændende at se slutproduktet.

“Spider-Man: Into the Spider-Verse 2” får premiere den 6. oktober 2022.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: