Fra én elsket kæmpefranchise til en anden. “Spider-Man: No Way Home”-instruktør Jon Watts fortsætter sin karriere i universet langt, langt borte.

I en ny dybdegående artikel har Vanity Fair kunnet rapportere, at Watts i samarbejde med sin “Spider-Man: Homecoming”-medforfatter, Chris Ford, skaber og agerer executive producer på en kommende “Star Wars”-serie.

Serien har endnu ikke nogen titel, men den har dog fået dæknavnet “Grammar Rodeo”, som er en reference til en “The Simpsons”-episode, hvor Bart stjæler en bil sammen med sine venner. Den ungdomsrebelske reference giver god mening i forbindelse med showet, der beskrives som “en galaktisk version af klassiske Amblin-coming-of-age-eventyrfilm fra 80’erne.” Casting-processen er gået i gang, og serien leder efter fire børn i 11-12-års alderen.

Watts var indtil for ganske nylig tilkoblet det kommende Marvel-projekt “Fantastic Four”, men besluttede sig for at droppe ud af projektet, da han havde brug for en MCU-pause. Der er dog stadigvæk en sandsynlighed for, at vi før eller siden kommer til at se instruktøren i superhelteuniverset igen, da både Watts og Feige har sagt, at de gerne vil genoptage samarbejdet senere.

Læs også: “‘Spider-Man: No Way Home’-instruktør Jon Watts trækker sig fra ‘Fantastic Four'”

“Grammar Rodeo” er den seneste tilføjelse til “Star Wars”-franchisens mange kommende Disney+-serier, der blandt andre tæller “Ahsoka”, “Andor” og “Acolyte”. Først får vi dog “Obi-Wan Kenobi”, der får frigivet sine to første afsnit på Disney+ den 27. maj. Den kan du se traileren til lige her.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: