Filmatiseringen af bestselleren “Ready Player One” nærmer sig med haste skridt. Nu har instruktør Steven Spielberg fundet sin kvindelige hovedrolle. Det er britiske Olivia Cooke, der skal spille Samantha Evelyn Cook, som dog gemmer sig bag onlinepersonaet, Art3mis.

Se også: Steven Spielberg skal filmatisere sci-fi-bestseller

Olivia Cooke fik sit gennembrud tidligere i år i indie-hittet “Me and Earl and the Dying Girl”, der vandt publikumprisen på Sundance.

“Ready Player One” udspiller sig i den virtuelle verden i år 2044, hvor en døende spildesigner lover at forære sin virksomhed væk til den spiller, der kan finde et easter egg (en skjult besked) i et af hans virtual reality-spil. Teenageren Wade Watts tager udfordringen op og må kæmpe sig gennem utallige fjender i sit eventyr i den virtuelle parallelverden.

“Ready Player One” rammer alverdens biografer til december 2017.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Kaversmed 6 år siden

Wow, hvorfor har jeg ikke hørt om dette projekt før nu? Det lyder jo helt vildt fedt, og så endda med Spielberg bag roret. :D
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#2 Zaphix 6 år siden

En anden bog med samme type historie, ville jeg sådan set hellere have set at de havde valgt, nemlig Daemon, skrevet af Daniel Suarez.

Men Ready Player One, er da ikke et dårligt valg, den anden er bare mere voksen.
Gravatar

#3 Mardin 6 år siden

Det er en fantastisk underholdende bog, og super sjov for nørder der er vokset op i 80'erne og 90'erne.

Det bliver dog spændende at se hvor mange licenser de kan få lov til at bruge i RPO filmen.

Bogen refererer konstant til en bred palette af gamle Atari spil, tegneserier, Dungeons&Dragons, diverse 80'er film, 80'er musik samt en hel del store film brands hvor rettighederne er spredt udover en masse forskellige filmselskaber:
http://letterboxd.com/bbbgtoby/list/every-movie-re...

Nu hvor Star Wars f.eks. er solgt til Disney er det spændende at se om de får lov til at referere til det.

Derudover så jeg gerne at de delte den op i 2 film da det hurtigt kan blive en skrabet oplevelse man får hvis det hele skal koges ned til 2timer.
Gravatar

#4 Maroti 6 år siden

#3
Spændende liste, havde fuldstændig glemt at det drejede sig om SÅ MANGE forskellige franchises der skulle skaffes licens til.

Mht. Star Wars, som nu ejes af Disney, så fik Warner Bros. (Som også producerer Ready Player One), lov til at bruge SW i The Lego Movie, så alt håb er ikke ude der.

Samtidig tror jeg også at det hjælper på "forhandlingerne" at have Spielberg med ombord. Han har trods alt instruereret/produceret flere af filmene fra listen.

Men for satan jeg glæder mig til den her film! Bogen var en fornøjelse at læse!
Gravatar

#5 moulder666 6 år siden

Bogen var ren og skær hygge - ikke at den var så sindssygt overraskende, men for et barn af 70/80erne var det totalt nostalgi.

Men ja, der er godt nok meget man skal have rettighederne til. Det store problem vil imo ikke blive de mange spil - det er specielt de helt gamle spil der er tale om, inden computerspil blev voldsomt indtjenende (med enkelte undtagelser som Pacman, Space Invaders osv.) Men for jävlan, der er meget musik og mange film der bliver givet referencer til.
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#6 moulder666 6 år siden

Må dog sige, at hende Olivia Cooke er en anelse meget "cutie pie" i forhold til, hvordan jeg havde forestillet mig hende.
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Skriv ny kommentar: