Under promoveringen for “Indiana Jones og krystalkraniets kongerige” i Cannes kunne instruktøren Steven Spielberg give en opdatering omkring instruktørvalget til den sidste film i DreamWorks’ længe annoncerede “Tintin”-trilogi, baseret på Hergés berømte belgiske tegneserie.

Det har længe været annonceret, at Spielberg skulle stå for instruktionen på den første film om den eventyrlystne reporter, mens Peter Jackson skulle stå bag kameraet på den anden film i trilogien. Og det lader nu til, at begge de efterspurgte instruktører vil gå sammen om at instruere den sidste “Tintin”-film.

”Vi laver tre ‘Tintin’-film samtidig,” udtaler Spielberg. ”Jeg instruerer den første, og Peter instruerer den anden. Vi vil formentlig gå sammen om at instruere den tredje.”

Det er dog stadig for tidligt at sige, hvilke af de mange populære “Tintin”-tegneserier, der skal ligge til grund for handlingerne i de tre film.

Optagelserne til den første film om den unge reporters eventyr vil blive påbegyndt til september. Alle tre film vil blive lavet i digital 3D, hvor skuespillernes bevægelser og udseende gengives gennem computerskabte personer med den specielle performance-capture-teknologi. Jacksons effektselskab, WETA Digital, skal stå for effektarbejdet.

Spielberg og Jackson fungerer også som producere på filmene sammen med Kathleen Kennedy.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#11 filmz-Kredepops 14 år siden

#6 det er nu vist MEGET groft sagt. Jeg troede Indiana Jones var en James Bond kopi?
Gravatar

#12 filmz-loke76 14 år siden

Jeg synes godt om performance capture. Beowulf synes jeg var super fedt lavet. Jackson + Spielberg kan også kun blive godt. Tin Tin har fede historier. Jeg ser meget frem til dette projekt...

Er Indy ikke bare den populære Han Solo i andre omgivelser?
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#13 x marks the spot 14 år siden

For syv sytten da!! Stop your whining! Det er godt med noget nytænkning og det blir spændende at se, hvad de to gulddrenge får ud af det. De var nok næppe gået i gang med projektet, hvis det ligner lort. Jeg glæder mig ihvertfald - men det vil jeg ligegyldigt hvad de to herrer spytter ud. :0)
"Do, or do not. There is no try".
Gravatar

#14 Movie Daddy 14 år siden

Hell Nooooooo ....... Ikke Peter Jackson .....
Go solo Spielberg, we know that you can do it...

Syntes nu Beowulf var fedt lavet, og tror da også Tintin kan blive god.
Tror hvis der blev lavet til film, så vill det ødelægge ånden i det (Men det er jo bare mig)
Gravatar

#15 duuk74 14 år siden

Det svarer lidt til at lave en Simpsons film i min bog. Jeg kan ikke se det for mig, men håber da på at blive positivt overrasket.
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#16 mr gaijin 14 år siden

Jeg glæder mig til at se de første glimt fra produktionen, så vi kan se, hvilken retning den dynamiske duo vælger. De har jo nok set og afprøvet et par bud på det visuelle udtryk, før de gav sig i kast med projektet.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#17 SpielbergFreak 14 år siden

Kan igen kun sige at jeg er SÅ skuffet over måden de har valgt at lave de her film, hvad ligner det ikke.

Spielberg for fanden! Du som altid er fortaler for at optage på film og den sidste store instruktør, der stadig klipper på den gamle davs facon.

ØVVV!!!

Skriv ny kommentar: