Peter Jackson har holdt pause fra jobbet som filminstruktør, siden han færdiggjorde “Hobbitten”-trilogien. Nu er han på vej med en ny, hemmelig film samt den ventede “Tintin”-fortsættelse.

Se også: Steven Spielberg: Jeg slår ikke Harrison Ford ihjel i “Indiana Jones 5″

Det er ven og kollega Steven Spielberg, der til New Zealand Herald fortæller, at Jackson er i gang med en hemmelig film som næste projekt.

Mere vil Spielberg ikke afsløre, men er derimod straks mere åben for at fortælle, hvad der venter derefter for Jackson:

”Peter var travlt optaget med ‘Hobbitten’, så det fjernede ham fra ‘Tintin’, og nu laver han en anden film for mit selskab. Det er en hemmelighed, ingen kender til det. Efter det vil han lave ‘Tintin’,” siger Spielberg.

Dermed ser det endelig ud til, at der kommer gang i fortsættelsen til Spielbergs egen “Tintin: Enhjørningens hemmelighed”, som Jackson var producer på. Med den kommende “The Adventures of Tintin: Prisoners of the Sun” bliver rollerne byttet om, så Peter Jackson skal instruere.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Chronotau 6 år siden

Peter Jacksom lavede en namedropping video med Doctor Who, hvor han teaser Silmarillion. Måske det er det? Selvom Spielberg dog siger, at det er en hemmelig film under hans studie.
Gravatar

#2 KasperBS 6 år siden

Også ved at være på tide med en ny Tintin, gad vide om de ikke allerede har lavet en masse forberedt arbejde, de har jo tegneserierne som udgangspunk til at designe de forskellige lokaliteter i 3D samt diverse effekter som hud, støv, lys, vand osv.
Gravatar

#3 jonaspvideovidjo 6 år siden

Yeisss! Lige den nyhed jeg havde brug for at høre! Jeg kan ikke vente med at se Peter Jacksons version af Tintin, og har ventet på denne nyhed årevis!
Gravatar

#4 Fc-Sonny 6 år siden

Var skuffet over den første Tintin. Håber to'eren bliver bedre.
Gravatar

#5 Nicki52 6 år siden

For min skyld ingen alarm.
Jeg synes etteren var kedelig og forudsigelig. Jeg er ikke kæmpe fan af Tintin, så læste ikke de tegneserier den er baseret på, men har dog læst nogle og set tegnefilm. Dog vil jeg sige at det visuelle og stemmeskuespil var perfekt. Det var de rette skuespillere. Jeg gav den 3,5/6 stjerner for det visuelle, stemmeskuespil og instruktion.

Jeg ved ikke om folk synes den er så god fordi det er nostalgi-guf og jeg ikke kunne lide filmen fordi jeg ikke var stor fan. Min ven jeg var med ind og se den var stor fan og var helt vild begejstret. Han var skuffet at jeg ikke var.
Jeg skal nok ikke i biffen igen. Streamer når den kommer på Viaplay/Netflix eller lejer den på Blockbuster.dk, så jeg har en stop-knap.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#6 monzoon 6 år siden

Jeg kan godt lide Tintin men når man laver en tegnefilm over en tegnefilm. der var jeg lidt skuffet. Jeg havde håbet en live action film med skuespiller man kunne genkende, ikke som det blev.
Filmen var udemærket, men en tegnefilm igen
to infinity and beyond!
Gravatar

#7 jonaspvideovidjo 6 år siden

#6 filmen var ikke lavet over en tegnefilm, men derimod ud fra Herge's klassiske tegneserier.
Gravatar

#8 Jack Slater 6 år siden

Jeg mindes at action-sekvenserne i den første tintin gik fuldstændigt over gevind hen imod slutningen a la The Hobbit - tønde scenen, og det var ikke engang PJ som var instruktør.
Gravatar

#9 jonaspvideovidjo 6 år siden

#8 Enig i at det gik en lille smule over gevind til sidst, men synes til gengæld at det passede super godt med den morsomme stemning i Herge's klassiske tegneserier, i modsætning til Hobbitten.

Skriv ny kommentar: