Paramount Pictures har udsendt fire nye filmklip fra “Star Trek”, som har J. J. Abrams bag kameraet. Klippene, der bl.a. indeholder nye scener med Kirk, Olsen, Sulu og Nero, kan ses her.

I “Star Trek” tvinger en nødsituation Stjerneflåden til at sende deres nyeste rumskib, U.S.S. Enterprise, til planeten Vulcan bemandet hovedsagelig med kadetter fra akademiet.

Da alting synes at gå galt, er der ikke tid til at følge bogen, og det er op til de unge officerer – Uhura, Solo, Chekov, lægen McCoy og maskinmesteren Scotty – at følge Kirk og Spock i en række improvisationer, der fører dem til udkanten af det kendte univers og tilbage igen for at afværge den dødbringende trussel mod Enterprise og mod Jorden.

“Star Trek” indtager danske biografer 8. maj.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Ericmase 13 år siden

wow! Glæder mig til filmen!
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#2 elwood 13 år siden

Hva satan laver den paraglider på billedet ?
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#3 fuskak 13 år siden

#2 Det var mig, der lige ville forbi og se hvad der skete. Jeg tror ikke de klipper det ud, så hold øje med en blå flodhest, når i skal se filmen
If you aint first, you'r last.
Gravatar

#4 Kaizer Soze 13 år siden

Lalalalalalala....*holdermigforøreogøjneikon*
Gravatar

#5 filmz-loke76 13 år siden

Puha da hvor jeg glæder mig. Det bliver stort det her.

Synes det er en kæmpe skam at de først bliver opdaget af Bork da Picard lige skal spille smart overfor Q. Ville godt have set hvad Abrams kunne få ud af Borg


Resistence is futile
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#6 fazz 13 år siden

Ser bedre og bedre ud!
"If you figure a way to live without serving a master, any master, then let the rest of us know, will you? For you'd be the first person in the history of the world."

Skriv ny kommentar: