Karl Urban åbner op om Quentin Tarantinos idé til en “Star Trek”-film.

Han har spillet Doctor ‘Bones’ McCoy i de tre seneste “Star Trek”-film. Derfor ved Karl Urban lidt om, hvad der foregår internt i “Star Trek”-franchisen.

Nu afslører Urban lidt om Tarantino idé til en “Star Trek”-film, og hvorfor han insisterer på R-rating til den:

”Quentin Tarantino gik ind på J. J. Abrams’ kontor med sin idé til en ‘Star Trek’-film. Jeg kender lidt til den, og den er bananas… Du skal ikke frygte, at den bliver gennemført vulgær. Han vil bruge R-rating til at give konsekvenserne effekt. Hvis den ikke er PG, så hvis nogen bliver suget ud i rummet – som vi har set før – så kan vi måske se indvolde først,” siger Karl Urban ifølge TrekMovie.

Aktuelt er Tarantino i gang med sin “Once Upon a Time in Hollywood”, imens en Marvel-instruktør er hyret til “Star Trek 4” – læs om det her.

Derfor er Tarantino tidligst i spil til en “Star Trek 5”, der altså kan blive særdeles blodig.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Geekalot 5 år siden

Har stor respekt for Tarantino, men hvis han skal lave noget scifi, så lad dog være at splitte Star Trek af, for det bliver det, hvis det skal være helt tosset mod blod og gore. Det er jo slet ikke hvad Star Trek er om.
Så lav dog en anden scifi film, og lav den som han vil have den.
Gravatar

#2 Gridlock 5 år siden

#1 Både og
https://i1.wp.com/www.tor.com/wp-content/uploads/2...
Som du kan se har der været blodige scener i star treks historie, hvor folk dør og der bliver vidst hvor hårdt de egentlig blev såret.
Tror det kommer an på hvilke måde det bliver vidst på.
Hvis det bare er blood and gore!!! fordi det er sejt og fordi vi har pg 18, ja så er vi enige så skal han holde sig væk fra Star Trek, fordi så er det Kirk på motorcykel og Picard i dunebuggy om igen.

Men hvis det lidt ala Star Trek Wrath of Khan, kan kædes sammen som en del af historien.
Så har jeg intet imod at han viser både blod og indvolde.
Gravatar

#3 Geekalot 5 år siden

#2
Selv om hans film er fede, passer hans stil bare ikke ind i Star Trek :)
Det syntes jeg hvert fald ikke. Men som de nye er blevet lavet, kan det egentlig gøre lige meget, de rammer heller ikke ånden fra Gene Roddenberry af.

Skriv ny kommentar: