The Mandalorian Thrawn Lars Mikkelsen / Filmz.dk

Star Wars-fans kræver dansker som del af “The Mandalorian”


Lars Mikkelsen er fanfavoritten til at gentage rollen som Grand Admiral Thrawn i “The Mandalorian”.

Igennem 16 afsnit af den animerede serie “Star Wars: Rebels” var danske Lars Mikkelsen stemmen til skurken, Grand Admiral Thrawn.

Nu kan han muligvis se frem mod at gentage rollen i “The Mandalorian”, hvor Thrawn blev teaset i denne uges afsnit – læs om det her.

Star Wars-fans er i hvert fald ikke i tvivl om, at Lars Mikkelsen bør få chancen i “The Mandalorian” som Grand Admiral Thrawn.

Og det er bestemt ikke utænkeligt, at det kommer til at ske. Således var det Katee Sackhoff, som gav liv til Bo-Katan Kryze i “The Mandalorian” – en rolle, som hun forinden havde lagt stemme til i “Rebels” og “Clone Wars”.

Læs også ‘“The Mandalorian”-afsløring: Her er navnet på Baby Yoda‘.

Næste afsnit af “The Mandalorian” får premiere på Disney Plus den 4. december.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 Mads47 1 måned siden

Han er helt klart også min favorit, hans stemme som Thrawn er ikonisk. Dertil kan meget gøre med makeup og proteser, nu hvor Thrawn er near human. Jeg var skuffet over at Ashley Eckstein ikke skulle spille Ashoka Tano, ikke at Rosario Dawson ikke gjorde et godt job.

Men glæder mig til at se Thrawn igen.
Gravatar

#2 Johnny42 1 måned siden

Dette støtter jeg fuldstændig på om.

Med Ahsoka Tano regnede jeg med at der var en grund til at de valgte Rosario Dawson og ikke hende der havde lagt stemme til hende i Clone Wars og Rebels, Ashley Eckstein.

Jeg ved ikke om det var de fysiske udfoldelser, men hun solgte den ikke for mig som Ahsoka. Ahsokas og Ashley ansigter har jeg også altid forbundet med hinanden, så det virkede forkert når der var et andet ansigt.

Jeg ved så heller ikke om jeg er fan af disse gæsteoptrædender, karakterer der har en mission for Mando eller hjælper ham i et afsnit før så at forsvinde igen uden at have nogen aktiv rolle at spille i historien. Jeg håber at Thrawn bliver en værdig Antagonist.
Gravatar

#3 Mads47 1 måned siden

#2 Jeg tror ikke Thrawn bliver en aktiv del af The Mandalorian, men nærmer Ashoka serien der er på vej, der tror jeg han bliver en del af. Hans rolle er tætter knyttet til Ashoka og Ezra fra Rebels.
Gravatar

#4 The one is back 1 måned siden

Ja jeg synes ikke at Rosario Dawson ligner Ahsoka Tano Så kunne man jo lige så godt have taget Carol Danver men jeg ville nok have valgt Margot Robbie til Ahsoka Tano Og det var så en fejltagelse de gjorde ligesom vi troede Rising of the Skywalker at Richard E Grant skulle spille Grand Admiral Thrawn men det skulle han ikke og det var også en fejltagelse
Gravatar

#5 Johnny42 1 måned siden

#3 Måske har du ret. Det virker dog underligt at tease en karakter hvis kan ikke har nogen betydning i den serie han bliver teaser, eller kun er med i få afsnit. Det samme med Ahsoka. Så kunne man lige så godt bare droppe dem og kun bringe dem tilbage i de serier de har en betydning.

Bo-Katan vender dog tilbage, da hun er tæt knyttet til The darksaber. Skuespilleren, der spiller hende, klarede det også langt bedre og var mere troværdig end hende der spillede Ahsoka, så jeg ser frem til at se mere til hende.
Gravatar

#6 Mads47 1 måned siden

#5 Jeg synes det giver fint mening at bruge Ashoka i The Mandalorain for at sætte hendes egen serie op. Dertil har hun jo også et formål i det at hun ved hvem Baby Yoda er og giver ham lidt mere baggrund. Dertil lære vi også om hendes egen agenda, i at finde Thrawn. Det er jo ikke meget anderledes end MCU film der sætter andre film op i et større univers.

Bo-Katan spilles af Katee Sackhoff, den samme skuespillerinde som ligger stemme til hende i Clone Wars og Rebels. I forhold til Ashley Eckstein så har hun langt mere erfaring som live action skuespiller. Jeg kan godt forstå at de gik med en anden til Ashoka.
Gravatar

#7 Johnny42 1 måned siden

#6 Men Star Wars er ikke og skal ikke være MCU. Alt med Grogu(baby Yoda) kunne være fortalt bedre end gennem en hel række af sidemissioner. Det var ikke nødvendigt at have Ahsoka med for at gøre det.
Gravatar

#8 Mads47 1 måned siden

#7 Det er der heller ingen der siger det er eller skal være MCU, men derfor kan man jo godt bruge fortæller metoder der virker. Jeg synes ikke det er noget problem hun er med, hun spiller en rolle, ligesom så mange andre karakter. Så kunne man jo ligeså godt sige at det behøvet ikke at være Bo-Katan der sende Mando til Ashoka. Om de så bruger hendes debut til at teste vandende, er jo enlig ligegyldig. Det har ingen negative indflydelse på serien.

For at gå dig lidt på klingen, hvis ikke Ashoka skulle fortælle dig hvem Grogu er, hvem så?

Men hey, det kan også være både Thrawn og Ashoka har en større rolle i serien. Det sagt ville jeg gerne se en serie med Ashoka, Thrawn giver mere mening som en skurk for hende end Mando.Da de ingen relation har og der til kan man også sige Professor Moriarty type vs John McClane type ville være et mærkelig mix.
Gravatar

#9 Johnny42 1 måned siden

#8 Som med sæson 1 har jeg det sådan at historien kunne være fortalt langt bedre, på 4-6 afsnit.
Jeg vil så også sige at Thrawn er knyttet til imperiet, og ikke specifikt knyttet til Ezra Bridger. Der er selvfølgelig de år mellem Rebels slutter og The Mandalorian starter hvor det skal forklares hvad der skete med de to. Men Thrawn kan godt vende tilbage i The Mandalorian Og forsøge at tage kontollen over resterne af imperiet som han gjorde i Thrawn trilogien.
Gravatar

#10 Mads47 1 måned siden

#9 Dog har Thrawn et lidt anderledes agenda i nyfortolkning af hans karakter, the Empire og Palpatine er en nødvendig ondskab for at beskytte hans egen folk fra en trussel i the Unknown region. Om han stadig er tro mod sin sag, vil tiden vise.

Skriv ny kommentar: