Skuffede “Star Wars”-fans samler penge ind til remake af “The Last Jedi”.

“The Last Jedi” fik den dårligste Rotten Tomatoes-score fra publikum af alle “Star Wars”-film.

Siden da har der været stor debat om Rian Johnsons “Episode VIII” – halvdelen elsker den, imens den anden halvdel hader den.

Det får nu den sidstenævnte halvdel til at arbejde på et decideret remake af “The Last Jedi”.

Folkene bag websitet Remakethelastjedi.com hævder, at de allerede har et budget, som kan remake “The Last Jedi”, der kostede omkring 200 millioner dollars at producere.

De tilsyneladende velhavende “Star Wars”-fans vil dog have alle fans med i processen, hvorfor de søger om tilkendegivelser på økonomisk støtte til projektet.

Aktuelt er der kommet tilkendegivelse fra andre fans på over 80 millioner dollars til formålet.

“The Last Jedi”-instruktør Rian Johnson har også bemærket projektet, som han vist ikke har høje tanker om, viser et ironisk tweet fra den omdiskuterede “Star Wars”-instruktør.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Mejse 3 år siden

måske de bare burde slappe lidt af, og fokuserer på fremtiden, det her kommer jo åbenlyst aldrig til at ske, lige meget hvor mange penge de samler sammen.
Gravatar

#2 The one is back 3 år siden

well så skulle de da lave en helt ny star wars trilogy
Gravatar

#3 Johnny42 3 år siden

Jeg ved ikke, hvordan de har tænkt sig det skulle kunne realiseres.
Sidst jeg tjekkede ejede Disney stadigvæk Star Wars, og en kommerciel film kræver deres accept. Medmindre de kan skaffe nok penge til at købe Star Wars af Disney, så stopper det her. Og de skal nok komme op med væsentligt mere end de 4 mia. dollars som Disney købte det for.

Næste problem er så skuespillerne, der er kontraktmæssigt forpligtet over for Disney. Vil de købe disse skuespillere fri af deres kontrakter, hvilket igen bliver vanvittigt dyrt, og som jeg igen tvivler på Disney er interesseret i, eller recaste dem?

Nå ja og så det tredje problem er så selve fansene. Der er 100.000 forskellige meninger om hvad historien skal være, og hvem beslutter, hvad der er den rigtige historie. Og hvis filmen så endelig skulle udkomme, så vil der igen være en masse fans der vil hade den, og (måske) nogle fans der vil elske den. Hvad skal vi så gøre? Skal vi lave en remake af remaken?
Gravatar

#4 Mads47 3 år siden

Synes virkelig at alt den mavesure smålige kritik filmen er ekstrem barnlig. Forhelved vi snakker om fuldvoksne mennesker der råber højrer og højrer, truer skuespiller, Instruktøren og top folk hos Lucasfilm. I sidste ende handler det om at folk har overspekaluseret og fantaseret sig til sin egen helt "perfekte" udgave af filmen, når deres ringe fantasier og spekulationer ikke holder stik får de ondt i maven.

Det sku ikke for sjov at man siger "Nobody hates Star Wars more then Star Wars fans" Det holder stik, desværre er det gået hen og blevet en ekstrem toxic community. Star Wars fans vil aldrig være tilfreds.

Til dem der vil lave et "remake" af filmen..Husk nu lige at det her er Carie Fishers sidste Star Wars film og folk vi lave et remake. Det er direkte at skide op og ned af hende, virkelig mangel på respekt for Carie.
Gravatar

#5 HighFlyer15 3 år siden

"Det er direkte at skide op og ned af hende, virkelig mangel på respekt for Carie."
Ikke meget mere end hvad The Last Jedi allerede gjorde ved hende :P
Gravatar

#6 Mads47 3 år siden

HighFlyer15 (5) skrev:
"Det er direkte at skide op og ned af hende, virkelig mangel på respekt for Carie."
Ikke meget mere end hvad The Last Jedi allerede gjorde ved hende :P


Hold nu forhelved op..sikke en omgang vrøvl. The Last Jedi var der på ingen måder mangel på respekt over for Carrie Fisher. Men det undre mig nu ikke at du har den opfattelse, men det må du jo selv ligge og rode med.

Skriv ny kommentar: