Ahsoka Tano Sæson 2 The Mandalorian / Filmz.dk

Star Wars-favorit med i Sæson 2 af “The Mandalorian”


“Daredevil”-profilen Rosario Dawson skal spille rollen som fanfavoritten Ahsoka Tano.

Hun er en kendt og elsket karakter i den animerede afdeling af Star Wars-universet – nu bliver Ahsoka Tano også en del af “The Mandalorian”.

Det er Slashfilm, der erfarer, at Rosario Dawson skal spille rollen som Ahsoka Tano i Sæson 2 af “The Mandalorian”.

Ahsoka Tano er kendt som en central figur i Star Wars-serierne “The Clone Wars” og “Rebels”, som Dave Filoni har medvirket til at skabe.

Netop Filoni gentager rollen som instruktør til Sæson 2 af Disney Plus-serien “The Mandalorian”, som han også var det i Sæson 1.

Ahsoka Tano er Anakin Skywalkers lærling i “The Clone Wars”-serien, som udspiller sig imellem “Attack of the Clones” og “Revenge of the Sith”.

Senest havde Ahsoka Tano-karakteren en stemme-cameo i “The Rise of Skywalker” som én af Jedi-stemmerne, der hjælper Rey i kampen imod Palpatine.

Læs også ‘Disney Plus i nye lande: “The Mandalorian” frigives ikke på én gang‘.

Sæson 2 af “The Mandalorian” får efter planen premiere til oktober på Disney+.Vis kommentarer (18)
Gravatar

#11 Mads47 9 måneder siden

#10 Hun vokset meget imellem Clone Wars of Rebels, hun går fra en ung optimistisk pige til en voksen kvinde. Det er også den voksne udgave du ser i Rebels. Så frygt ikke at der ikke er sket nogen karakter udvikling.
Gravatar

#12 Johnny42 9 måneder siden

Nu er det jo sådan at alt foregår i samme univers, så derfor er jeg ikke så bekymret. En ting er udseendet. Men hun skal også kunne spille karakteren, men det tror jeg nu også de har godt styr på. Man kan også håbe på at Sabine Wren dukker op. Men man må så også snart begynde at spørge til, hvor Luke er. Det virker underligt hvis Luke og Ahsoka aldrig møder hinanden, så det må må de finde en forklaring på. Men hun er nok væk før sequel trilogien.
Gravatar

#13 Mads47 9 måneder siden

#12 Jeg vil rigtig gerne se Sabine, Hera og Ezra igen. Tror også bestemt der er mulighed for det, døren står åben nu hvor Ashoka dukker op. Især når Dave Filoni er så involveret som han er.
Gravatar

#14 Geekalot 9 måneder siden

Syntes det er svært det univers, noget er godt andet er lort.
Kan dog godt lide de drager de gode ting ind fra tegnefilmene.
Men de skal have forklaret det i filmene så det kommer til at passe.
Det er jeg bange for de ikke gør. Syntes der har været for mange huller i de sidste 3 film :/
Gravatar

#15 Mads47 9 måneder siden

#14 Ja det vil jeg godt give dig ret i at der er mange huller i den nyeste trilogi. Men jeg synes faktisk det er okay, når man ser på omstændighederne ang. production. Der var en klar plan og hele trilogien ville have givet meget mere mening med Colin Trevorrows Duel of Fates. Men der var desværre en masse omstændigheder der gjorde den originale plan umulig. Jeg ønsker inderligt at vi fik den udgave i sidste ende.

Jeg har ellers være glad for både ep.7, 8 og 9. Ep. 8 er dog min favorit, den ligger i min top 3 af alle Star Wars film. Men jeg føler mig også privilegeret, jeg elsker alle tre trilogier. Ja der er ting jeg ikke kan lide i mange af filmene, men der er altid noget jeg elsker og gør at jeg kan se dem igen og igen.

Nu venter jeg med spænding til at 4K Skywalker Legacy Boxset ankommer på min adresse om en månedes tid :)
Gravatar

#16 The one is back 9 måneder siden

Jeg synes epic af star wars er er under middel 7, 8 og 9. Ep Det er ikke noget stort savn jeg har med dem
Gravatar

#17 Gridlock 9 måneder siden

#15 Det er hun ja, og cosplayers har leveret begge dele.
Så igen håber virkelig at når vi ser hende i tv-serien kan vi nikke genkende og sige "yup det er Ahsoka" længe inden de nævner hendes navn.
Istedet for Teen Titans tv-serien hvor man skulle få fortalt at det der var Starfire.
Det er en ting der oftest irritere mig, når man ser Hollywood film levere et eller andet design, der ligner noget katten har slæpt ind og på ingen måde ligner det materiale det er baseret på.
Specielt når Cosplayers der oftest kun har et minimalt budget sammenlignet med hvad Hollywood har, kan levere noget der ligger meget tæt på kilde materialet og samtidig ser ganske godt ud.

Det er synd at Duel of Fates ikke kunne havde lade sig gøre, specielt siden et par omskrivelser af The Last Jedi/Leia dør og Luke overlever, var alt hvad der skulle til for og fremtidssikre film nummer 9.
Gravatar

#18 The one is back 9 måneder siden

did you know that Duel of Fates song was in episode 2 Attack of the clones

Skriv ny kommentar: