Under Star Wars Celebration 2023 trådte Lucasfilm President Kathleen Kennedy på scenen for at diskutere fremtiden for Star Wars-film ved at annoncere tre nye spillefilm, hver fra en markant forskellig æra af den omfattende Star Wars-tidslinje.

En kommer til at foregå helt fra starten af Star Wars-tidslinjen og fokuserer på den såkaldte “Dawn of the Force” med instruktør James Mangold i spidsen. Derudover arbejdes der også med live-action debut-filmen fra den langvarige Star Wars tv-skaber Dave Filoni, hvis projekt er sat til at forene forskellige aspekter af The Mandalorians New Republic-æra.

Endelig blev endnu et projekt annonceret i udvikling fra instruktør Sharmeen Obaid-Chinoy, og både hun og resten af instruktørteamet havde inviteret en særlig gæst med for at præsentere projektet. Fans til stede fik mulighed for at se Rey selv, Daisy Ridley, gøre en overraskende optræden, hvor hun bekræftede, at den tredje Star Wars-film under udvikling ville være en fortsættelse af Reys historie efter begivenhederne i ‘The Rise of Skywalker’.

Nyheden er utvivlsomt spændende, men det har også været lejlighedsvis svært at blive virkelig begejstret, når der annonceres en ny Star Wars-film i disse dage. Indtil videre har Lucasfilm aflyst langt flere film, end de har lavet, med projekter som Patty Jenkins ‘Rogue Squadron’ og Rian Johnsons planlagte trilogi, der tilsyneladende blev sat på hylden.

Imidlertid ser det ud til, at Rey fra sequel-trilogien har gjort nogle store fremskridt i udviklingen, nok til at antyde, at Lucasfilm seriøst forfølger projektet. For at lære mere om filmens rollebesætning, instruktør, udviklingsstatus og mere, er her alt, hvad vi indtil videre ved om den nye Daisy Ridley Star Wars-film.

Disney annoncerede for nylig, at de havde fastlagt tre forskellige premieredatoer for deres næste tre Star Wars-film:

  • 22. maj 2026 (Reys film ‘The New Jedi Order’)
  • 18. december 2026
  • 17. december 2027.

Da filmen ser ud til at være meget længere fremme i preproduktionen end Mangold og Filonis fremtidige film, virker det sandsynligt, at den vil blive udgivet på premieredatoen i maj 2026.

Det er bekræftet, at filmen vil tage fat på begivenhederne efter Episode IX og dermed fungere som en fortsættelse til ‘The Rise of Skywalker’. Kathleen Kennedy bekræftede, at filmen vil introducere en helt ny æra af Star Wars-tidslinjen, officielt betitlet ‘The New Jedi Order.’ Som sådan forventes det, at filmen vil følge Rey, mens hun arbejder på at genopbygge Jedi-ordenen nu, hvor hendes bedstefar, kejser Palpatine (Ian McDiarmid), og den onde First Order er blevet besejret.

Instruktøren bag Jedi-mester Rey-filmen er Sharmeen Obaid-Chinoy, den to gange Oscar-vindende filmskaber, der er bedst kendt for sit dokumentararbejde, selvom hun også lavede sit første samarbejde med Disney ved at instruere to afsnit af Ms. Marvel (2022). Med Patty Jenkins’ Rogue Squadron-projekt nu sat på hylden betyder det, at Obaid-Chinoy sandsynligvis vil gøre franchise-historie som den første kvindelige instruktør af en Star Wars spillefilm. Instruktøren talte om at påtage sig en Star Wars-film og sagde:

“Jeg er meget begejstret for projektet, fordi jeg tror, ​​at det, vi er ved at skabe, er noget meget specielt… Vi er i 2024 nu, og jeg synes, at det er på tide, at vi havde en kvinde træde frem for at forme historien i en fjern, fjern galakse.”

Peaky Blinders-skaberen Steven Knight arbejder også hårdt på manuskriptet til filmen efter Damon Lindelof og Justin Britt-Gibsons afgang. Det forventes også, at Kathleen Kennedy vil være tilknyttet projektet som executive producer.

Glæder du dig til den kommende Rey film, eller glæder du dig til en helt anden? Fortæl os i kommentaren.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 xam 1 måned siden

jeg synes bare at det er på tide at komme igang med Star Wars, nu har jeg fuldt med siden 77 og det går lidt langsomt.
Hvad med at lave en film og Mace Windu, han kunne snart have gjort det af med Palpetine. ham var jeg lidt spændt på.

Skriv ny kommentar: