Den famøse Cantina-scene fra “Star Wars: Episode IV – Stjernekrigen” har grundet en del omklipninger i tidens løb været genstand for mange brokkerier fra fans af stjernekrigssagaen, men endnu en gang har Lucasfilm lade scenen køre gennem redigeringsmaskinen – med Adidas Originals som hovedsponsor.

Filmsekvensen, der er lavet i forbindelse med den forestående 2010 FIFA World Cup, byder vanen tro igen på en række ændringer i den lille café på Mos Eisley. F.eks. er der nok ikke mange fans, der kan huske, at Snoop Dogg var til stede – og vil Greedo mon skyde først denne gang også?

Star Wars Adidas-Cantina-scenen kan ses her.

Læs også Filmz-artiklen: Lucas skyder først – og sidst.Vis kommentarer (66)
Gravatar

#11 Hr. Nielsen 14 år siden

Jeg så den første Star Wars tilbage dengang i 70'erne da den fik premiere i biografen. Siden så jeg den da den blev vist i dansk Tv i 80'erne, siden igen på video, så atter i biografen, så på DVD og på video og DVD er den set MANGE gange (mange for mig, mellem 20 og 30 vil jeg tro) og jeg fandt denne her reklame rodet og ligegyldig.
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#12 chandler75 14 år siden

Jeg synes også, det er overraskende lidt, de får ud af det materiale, de har til rådighed... David Beckham som Han Solo... hoho.
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#13 gi-jones 14 år siden

Hmmm. Jeg tror vist man skulle have været der eller noget. Jeg fatter ikke et hak af hvorfor det skulle være sjovt.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#14 filmz-Bruce 14 år siden

Haha! Snooooooooork!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#15 De4_Kia 14 år siden

Utyske (10) skrev:
Prøv at læse mit indlæg igen. :) "den første Star Wars" - ental, altså den første.

Jeg har set de andre mange gange også og har lagt mærke til masser af detaljer, men det gør stadig ikke reklamen sjov.

Læste også hvad du skrev, svarede bare forkert. Men nej du har ikke lagt mærke til de små detaljer, for hvis du havde ville du også kunne se det sjove ved den. Vil anbefale dig, at gense den originale scene. Inden ved selv at sætte din dvd/video på, eller ved at se den her:
Kan desværre ikke finde nogen bedre end den, men spol 1:40 ind.


Thomas Nielsen (11) skrev:
Jeg så den første Star Wars tilbage dengang i 70'erne da den fik premiere i biografen. Siden så jeg den da den blev vist i dansk Tv i 80'erne, siden igen på video, så atter i biografen, så på DVD og på video og DVD er den set MANGE gange (mange for mig, mellem 20 og 30 vil jeg tro) og jeg fandt denne her reklame rodet og ligegyldig.


Har ikke tal på hvor mange gange jeg har set filmen. Men har set den både på TV hver gang den er blevet vist. Har ejet den på VHS, og lige nu har jeg den stående på både DVD og Blu-ray Disc.
Gravatar

#16 filmz-Claudius 14 år siden

#7, #8

Helt enig. Der er lavet langt sjovere versioner af Han vs. Greedo scenen. Min personlige favorit er [url= her[/url].
http://www.newsweek.com/2010/04/30/why-i-hate-3-d-and-you-should-too.html
Gravatar

#17 gi-jones 14 år siden

Star Wars på Blu-Ray alligevel. Hvordan er det dog gået min næse forbi?
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#18 filmz-Utyske 14 år siden

#15 -

Aha, så du fortæller mig altså først at jeg ikke har lagt mærke til alle de totalt åbenlyse ting ved den scene, som f.eks. ham der tosser rundt med pistolen og kommer til at skyde Greedo ved en fejl ect. og påstår herefter at du har en filmen på Blu-ray, selvom den ikke er udgivet på Blu-ray? :)

Jo, det er imponerende.
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#19 filmz-Bruce 14 år siden

De4_Kia (15) skrev:
Men nej du har ikke lagt mærke til de små detaljer, for hvis du havde ville du også kunne se det sjove ved den. Vil anbefale dig, at gense den originale scene.


Øhhh man behøver altså ikke kunne se "det sjove", blot fordi der er henvisninger til små detaljer fra en anden film. Snuoobp Daarwwgh, Gallagher og Beckham ... gab en ide forladthed. Jeg synes det her var dræbende kedeligt!

Ove Sprogø og Flemming Madsen sketch:

Flemming Madsen: "Af skade bliver man klog"
Pause
Flemming Madsen: "Jeg sagde af skade bliver man klog"
Ove Sprogø: "Ja den bliver sgu ikke bedre af at blive gentaget!"

PS: Formoder han har downloadet HDTV udgaven som florerer på nettet.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#20 Lord Beef Jerky 14 år siden

Lad mig da endelig supplere med, at jeg er meget fanatisk omkring de første 3 film. Jeg har læst adskillige bøger, tegneserier, spillet langt de fleste spil og ejer en helvedes masse brætspil med Star Wars... jeg har en Star Wars tattovering, battler til tider bekendte i Star Wars viden, diskuterer de mindste detaljer i disse film, og ligger inde med horder af ubrugelig viden omkring Star Wars. Derfor kan jeg naturligvis tæt på hver enkelt detalje i de tre første film, for jeg har skam også set dem alle over 100 gange. Men jeg fandt ikke reklamen sjov. Argumentet giver desuden absolut ingen mening, da humor og forståelse af samme ikke hænger sammen... i så fald, skulle jeg også være kæmpefan af Wayan-brødrenes utallige spoof-film... jeg forstår skam godt hvad de spoofer, men derfor behøver jeg vel ikke, at finde det morsomt?
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"

Skriv ny kommentar: