Den bliver nærmest garanteret årets mest sete film. Og det nyder biograferne nu godt af. De amerikanske biograf-aktier stiger i takt med, at vi nærmer os premieren på “Star Wars: The Last Jedi”.

Se også: Disney presser biograferne med vilde krav for “Star Wars: The Last Jedi”

Det er Deadline, der skriver, at de voldsomme dyk i priserne på de amerikanske aktier for en stund er bremset og vendt til fremgang.

AMC og Regal Cinemas gik op til weekenden frem med fem procent, imens også Cinemark og Imax oplevede en lille fremgang.

Den katastrofale sommer-sæson er nu overstået til fordel for en mere lovende julesæson, hvor Pixars “Coco” og særligt “The Last Jedi” kommer til at trække publikum i biografen.

2017 som en helhed har dog stadig været et hårdt år for biograferne. AMC begyndte året med en aktie-pris på 33,80 dollars, dykkede så til 10,80, men er nu oppe på 13,65.

“Star Wars: The Last Jedi” får dansk premiere d. 13. december.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 Justin 2 år siden

Lader til af det ikke er i år af biograf industrien går fallit, og filmindustrien derfor sender alle film direkte til iTunes :(

Det kan være det går bedre næste år
Gravatar

#2 Mejse 2 år siden

#1 selv hvis biograf industrien gik fallit, ville de aldrig sende alle film direkte på iTunes :)
Gravatar

#3 Justin 2 år siden

#2

som jeg siger til sidst det kan være af næste år, bliver året hvor det sker :)
og gerne alle serier også

mangler stadig nogen der gider af sælge mig
Young Sheldon
Extant Season 2
Gravatar

#4 Mejse 2 år siden

#3 det er det ikke :) men som jeg sagde selvom det skete, så ender alt ikke på iTunes, om noget vil de nok få mindre indhold.....der er bare ikke nok penge i det, derfor det aldrig har været på tale, de vil lave deres egne tjenester, og øge prisen for at bruge deres indhold, for at holde bare nogenlunde det samme indtjenings niveau :)
Gravatar

#5 Justin 2 år siden

#4
undrer mig over hvorfor de har så meget imod af tjene penge

og over hvorfor det skal være så sværdt af være en lovlig forbruger, og så meget nemmere af bare skide på producenten og hente produkterne steder hvor de ikke tjener nogle penge


Gravatar

#6 Mejse 2 år siden

#5 de har ikke noget imod at tjene penge, de gør forretningsmæssigt det smarteste, selvom det som forbrugere kan være irriterende.

det er ikke svært på nogen måde så længe man, ikke kræver alting serveret når man vil have det, og ikke kan vente i nogen måneder :)

altså vi er helt enige, om at som forbruger er hele forretnings metoden irriterende, men det er nu engang en forretning, og eftersom at de rigtig godt kan lide at tjene penge gør de det på den måde de tjener mest.
Gravatar

#7 Justin 2 år siden

#6
Undrer mig stadig over hvorfor piraterne skal have det nemmest

Men held og lykke fremover med at være filmindustrien forsvarer

Meget kan man sige men du gør det trodsalt bedre end Kim
Gravatar

#8 Mejse 2 år siden

#6 er ikke lige helt sikker på hvordan din måde gør det sværere, end hvad der er nu ?

hahaha forsvare som sådan ikke filmindustrien, kan bare godt se fornuften fra deres synspunkt i det de gør, da det giver flere penge i kassen, og der igennem opfylder mit behov for flere film, på trods af at jeg nogen gange skal vente.

men vil godt understrege, at mange ting sagtens kunne gøres bedre, men af de muligheder der har været fremlagt, er den nuværende den der med størst chance for succes opfylder mine behov, så snart jeg hører noget der har større chance for det vil jeg kaste mig over det :)

seriemæssigt er det en anden sag, der fungere det nuværende system ret skidt.
Gravatar

#9 Geekalot 2 år siden

Tror det største problem for folk der gerne vil se ting lovligt, er at man mere eller mindre skal betale til 10 streaming selskaber, for at det kan lade sig gøre, det alligevel de færreste der har råd til det.
Gravatar

#10 Mejse 2 år siden

#9 seriemæssigt er det klart et problem, jeg har 6 tjenester og det dækker alt der bliver tilgængeligt i danmark, det er bare ikke alt der gør det, og hvis det gør er det gerne 1 år bagud, film mæssigt ser jeg det ikke som et stort problem, da få af tjenesterne faktisk har særlig meget der er værd at se :) eller rettere sagt, det virker meget tilfældigt og spredt, og der er ikke rigtig nogen pointe i at prøve :) også derfor streaming tjenester med abonnement aldrig bliver vejen frem for film, det bliver leje og betalings modellen.

Skriv ny kommentar: