I anledningen af den netop udgivne DVD-udgave af den klassiske “Star Wars” trilogi, kigger filmz.dk nærmere på det længe ventede bokssæt og anmelder “Stjernekrigen”, “Imperiet Slår Igen” og “Jedi-ridderen Vender Tilbage”, samt den medfølgende bonusdisc, der går bagom magien i den populære trilogi.

Derudover er det muligt, at læse en ny DVD-anmeldelse af “Den Usynlige Fjende”, samt en Moviola-artikel om John Williams, der komponerede musikken til den vel nok mest kendte filmtrilogi i galaksen.

Man kan også læse filmz.dk’s grundige sammenligning af den danske Region 2 og den amerikanske Region 1 udgave af “Star Wars” trilogien.

Klik på overskriften eller banneret til venstre for at læse mere.


Vis kommentarer (49)
Gravatar

#31 filmz-el_commandante 15 år siden

Spoiler hvis du aldrig har set ROTJ

ekstremt skuffet over Lucas, hvordan kan han få sig selv til at ændre i slutningen på ROTJ? At indsætte Hayden Christensen??? Skulle Alec Guinness så også have været skiftet ud med Ewan McGregor??? Jeg kan ikke se grunden til at han finder det nødvendigt, både Yoda og Obi-Wan ser ud som de gjorde da de "døde", hvorfor holder Anakin så ikke også sit udseende? Det ødelægger absolut mere end det gavner, hvis det overhovedet gavner...
Gravatar

#32 BN 15 år siden

til El Commandante:

helt ærligt: den skuespiller du ser, da Luke tager hjelmen af Darth Vader, er jo ikke et ansigt du har vænnet dig til undervejs i fortællingen, for du har ikke set andet end en hjelm indtil da!

Så at vi får Anakin i yngre udgave, sådan som vi kender ham fra Episode I, II og (snart) III, virker da både logisk og det vækker - hos mig, ihvertfald - genkendelsens glæde. ... Både Obi-Wan og Yoda døde som trofaste jedier, men Anakin Skywalker "døde" allerede som ung, i den forstand at han blev ond og gik over til Kraftens mørke side.

Så derfor får vi ham, som vi husker ham fra dengang han var en trofast jedi.

Bare min mening.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#33 jensen123 15 år siden

Der har du sku fat i noget
Gravatar

#34 filmz-herskegut 15 år siden

#32
Vel sagt :-)
jeg må sige at jeg er 112% enig i din forklaring.
Ifølge DR, Danmarks 8.-største filmnørd! ;P
The next sentence is fake,
The previous sentence is true.
Gravatar

#35 Kalle Ferm 15 år siden

Men så giver det jo ingen mening at han til sidst siger til Luke at "You have saved me... Tell your sister you were right"

Det er da DER filmen bliver stærk og vedkommende. For den siger jo her, at der ER en chance for at rette op på sine fejl (hvilke inkluderer at myrde til højre og venstre). Desuden kunne han jo ikke blive et spøgelse/spirit hvis han ikke døde som Jedi. Det er en evne kun Jedi'er har.
Opinions are like assholes - everybody has one. - Dirty Harry.
Gravatar

#36 filmz-awa 15 år siden

en boks en hver mand må eje!!!
Gravatar

#37 filmz-the-mi6 15 år siden

de er rigtig gode

#38 14 år siden

Tyndt ekstramateriale i betragtning af, hvor meget der findes om SW. Det burde ikke have kostet mange basseører at inkludere en masse yderligere - a la LOTR Extended.
Gravatar

#39 filmz-jackjazz 14 år siden

Selvom denne tråd er ved at være gammel, tager jeg den lige op, for jeg vil lige høre, om der er nogen som ved, om man har tænkt sig at udgive enten en samlet boks med alle 6 film eller i det mindste en boks med de seneste (første) 3 film?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Gravatar

#40 maniac 14 år siden

Der skulle komme en samlet boks engang i det nye år, i følge rygterne

Skriv ny kommentar: