Lucasfilm bruger ikke kun ubrugte klip med Carrie Fisher til at genskabe Leia til “The Rise of Skywalker”.

Man gentager ikke brugen af en digital Leia-kopi som i tilfældet “Rogue One”. Men der bliver heller ikke udelukkende tale om ubrugte klip, som J. J. Abrams ellers tidligere har forklaret det.

En “Star Wars”-kilde tæt på “The Rise of Skywalker”-produktionen forklarer nu, hvordan Leia bringes til live igen:

”De bruger ikke kun ubrugte optagelser af Fisher, men en stedfortræder til at placere Leia på locations, ligesom de også inkorporerer allerede anvendte klip fra de tidligere film til ‘The Rise of Skywalker’,” siger kilden til Star Wars News Net.

Således genanvendes optagelser af Carrie Fishers ansigt fra “The Force Awakens” (gul), imens en stedfortræder lægger ny krop til Leia (blå), hvilket sker på en ny location (rød).

Dertil ændres Fishers ansigt en smule digitalt for at illustrere, at der er gået tid fra “The Force Awakens” til “The Rise of Skywalker”.

På den måde kommer ‘Skywalker’-afslutningen til at have Leia som en central del af handlingen – læs nærmere om det her.

“Star Wars: The Rise of Skywalker” får dansk premiere d. 18. december.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Mads47 3 år siden

Jeg synes det er en god måde de gør det på, jeg har været lidt skeptisk over hvis de kun brugte gamle scener, som skulle indtænkes/tvinges ind i en ny film. Jeg er meget spændt på resultatet og hvor hvidt det kommer til at virke naturligt eller på tvunget. Jeg er dog optimistisk og glæder mig.
Gravatar

#2 Johnny42 3 år siden

Ja det giver mening og er ikke anderledes end når man bruger stunt-doubles.
Gravatar

#3 The one is back 3 år siden

Det her var den sidste nyhed af Star Wars er der ikke nogle nyhde mere?
Gravatar

#4 Johnny42 3 år siden

#3 Tja, de er færdige med at filme episode IX, og er gået i gang med post-produktion. Her i den sidste fase er det nok begrænset hvad man kommer til at høre, før de frigiver den næste trailer, hvilket nok først sker i august eller september.

Der har været enkelte udtalelser fra nogle af skuespillerne, men næste gang vi får nogle konkrete nyheder er nok først omkring D23 i august.

Skriv ny kommentar: