Disney har  ifølge Variety stoppet udviklingen af “The Mandalorian”-spinoff’en “Rangers of the New Republic”.

Den amerikanske underholdningsgigant gabte muligvis over for meget, da de i 2020 afslørede de tre forskellige “The Mandalorian”-spinoffs “The Book of Boba Fett”, “Ahsoka” og “Rangers of the New Republic”. De har i hvert fald set sig nødsaget til at stoppe udviklingen af sidstnævnte.

Det kommer med garanti som en dårlig nyhed for fans af galaksen langt, langt væk – især når man tager med i betragtningen, at den originale serie sammen med sine tre spinoffs skulle have kulmineret i ét stort cross over-event. Det gøres dog endnu værre af, at der ikke bliver givet nogen specifik grund til udviklingsstoppet.

Et bud, der af flere medier synes sandsynligt, er dog, at beslutningen er kommet i kølvandet på fyringen af “The Mandalorian”- og Cara Dune-skuespillerinden Gina Carano. Hendes rolle, der ikke bliver recastet, var længe rygtet til at have en stor rolle i serien, så det giver god mening, hvis den situation har kastet lidt for meget grus i maskineriet for Disney.

Læs også: “The Mandalorian”-skuespillerinde Gina Carano opsagt af Lucasfilm”

Det skal understreges, at det blot er udviklingen af serien, der er stoppet. “Rangers” er ikke aflyst endnu, og den kan stadigvæk genoptage udvikling, hvis Disney finder en passende løsning med projektet.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Star Trek fever 2 år siden

Fyringen af Gina Carano, bliver den økonomisk værste beslutning, lavet af Disney i årevis. Jeg har ikke Disney+ mere. Og får det ikke igen før Disney tager sig alvorligt sammen. Og så længe Kathleen Kennedy er indblandet i Star Wars, genfinder det aldrig magien igen
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#2 Buschaka 2 år siden

Star Trek fever (1) skrev:
Fyringen af Gina Carano, bliver den økonomisk værste beslutning, lavet af Disney i årevis. Jeg har ikke Disney+ mere. Og får det ikke igen før Disney tager sig alvorligt sammen. Og så længe Kathleen Kennedy er indblandet i Star Wars, genfinder det aldrig magien igen

Med over 100 mill. subscribers, tror jeg nok de overlever de få der er hoppet af.
https://www.statista.com/statistics/1095372/disney...
Men håber da de finder en løsning, jo mere SW jo bedre :)
Behold! The last Lombax in the universe!
Gravatar

#3 Geekalot 2 år siden

#1 det ikke Disney der har taget den beslutning. Det Kathleen Kennedy der har taget den.
Hun er stille og rolig ved at blive skubbet ud af Disney, og Dave Filoni og Jon Favreau er ved at blive kørt i stilling.
Selv Lucas har udtalt hun ikke er godt for Star Wars franchisen, men hun vil være kendt for noget, koste hvad det vil.

Skriv ny kommentar: