“Man of Steel”-stjernen Henry Cavill er ifølge Deadline under forhandlinger om en ledende rolle i rebootet af kultfilmen “Highlander”.

Den originale film fra 1986 havde Christopher Lambert i hovedrollen med Sean Connery og Clancy Brown som biroller. Den omhandlede en gruppe udødelige krigere, der igennem tiderne kæmper mod hinanden om magten, med signaturcitatet “der kan kun være én”.

Der vides endnu ikke meget om filmens plot, eller om hvorvidt Cavill skal spille en af de klassiske karakterer eller en helt ny rolle. Dog ved vi at filmens instruktør Chad Stahelski (“John Wick”) planglægger en trilogi med den originale “Star Wars”-trilogi som forbillede.

Læs også: “Ny “Highlander”-instruktør: “Star Wars” er et forbillede for mit remake”

Den originale film har allerede set fire spillefilmsopfølgere samt en animationsfilm, mens der har været flere serier baseret på “Highlander”-universet. Om den nye trilogi kan opnå den samme popularitet, bliver spændende at se.

Filmen, der produceres hos Lionsgate, havde den originale “Highlander”-producer, Peter Davis, tilkoblet filmen, men han gik desværre bort i februar i år. Hans søn Joshua Davis har overtaget hans producerrolle, mens også Neal H. Morris (“The Fast and the Furious”) agerer producer.

Cavill filmer i øjeblikket sæson 2 af Netflix-serien “The Witcher”, hvor han spiller hovedrollen Geralt of Rivia, mens han netop har været aktuel i “Zack Snyder’s Justice League”.

“Highlander” har endnu ingen premieredato.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Alt andet > Disney 2 år siden

Sig mig, er i helt holdt op med at lave anmelde film her på Filmz?
Gravatar

#2 Star Trek fever 2 år siden

Alt andet > Disney (1) skrev:
Sig mig, er i helt holdt op med at lave anmelde film her på Filmz?


Savner dem ikke. Men Filmz er gået lidt i stå
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#3 SverriJ 2 år siden

Synes virkelig siden er gået fuldstændig i stå.

Er der nogen som har en forklaring på hvorfor den er gået i stå?
Gravatar

#4 The Man With a Lot Of Names 2 år siden

Hvorfor skal de reboot alt? :( Highlander er fin som den er.. Efterfølgerne taler vi ikke om.
Gravatar

#5 Skak2000 2 år siden

The Man With a Lot Of Names (4) skrev:
Hvorfor skal de reboot alt? :( Highlander er fin som den er.. Efterfølgerne taler vi ikke om.

Film reboot skyldes, at brande er kendt og har værdi så sandsynlighed for tabe penge er lavere. Da man næsten er sikker på filmen bliver en succes.

Investeringer i nye projekter har for stor risiko for at give tab.
Gravatar

#6 nwinther 2 år siden

The Man With a Lot Of Names (4) skrev:
Hvorfor skal de reboot alt? :( Highlander er fin som den er.. Efterfølgerne taler vi ikke om.


Lige Highlander (uden at jeg kender universet indgående) synes jeg er en af de film, som sagtens kunne tåle en genindspilning - så længe det ikke er Disney, som gør det.
Effekter og produktionsværdien af film er steget betragteligt, og den oprindelige Highlander fortjente bedre effekter og mere professionelt sværdfægtnings-koordination.
Der er nogle film/-idéer, som jeg mener var, om ikke skuffelser, så i hvert fald ikke udløste deres fulde potentiale i deres oprindelige format.
Highlander havde en opbyggeligt historie, som sagtens kunne være en triologi, eller en TV-serie, hvor man kunne følge udviklingen af McGregor (eller andre immortals) i en mere uddybet version.

Det der taler imod, er især tidsånden, hvor Hollywood har enormt svært ved at være tro mod kildematerialet, og derfor bliver genindspilningerne flops.

Behandlet rigtigt, kunne Highlander-universet godt tåle en omgang. Jeg holder dog ikke vejret.

Jeg kunne godt se Willow-universet og Conan-universet genoplivet - men især sidstnævnte er umuligt under de nuværende forhold.

"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#7 MartinEH 2 år siden

Jeg synes godt nok ikke at de navne, der bliver nævnt boder for kvalitetsprodukt, men snarere noget der ligner serien - der virkelig var ringe. Samtidigt, så er der soundtracked... Du kan ikke erstatte Queen og de skal ikke engang forsøge på det - hvordand e vil greje den er jeg virkelig i tvivl om... kan kun gå galt.

Skriv ny kommentar: