De hårde hunde er på nye actionfyldte missioner i den første trailer til “The Bad Batch” Sæson 2.

Efter den første succesfulde sæson fik premiere på Disney+, har vi kunnet vente i spænding på et glimt af Clone Force 99’s kommende eventyr.

Nu har vi endelig fået den første trailer til “Star Wars”-seriens kommende sæson, og der er ikke overraskende masser at se frem til. Traileren er fyldt med kloner på missioner og masser af blaster-action, og så får vi også et blik på Gungi, en Wookie-Jedi, vi sidst så i “Clone Wars”. Kejser Palpatine vender også tilbage, og det samme gør hærføreren Cody, som vi ikke har set siden “Revenge of the Sith”.

Læs også: “Jude Law slutter sig til ny ‘Star Wars’-serie ‘Skeleton Crew’ fra Jon Watts”

Dee Bradley Baker er igen tilbage som stemmen bag dem Tech, Hunter, Echo, Wrecker og Crosshair. Den kvindelige klon, Omega, spilles endnu engang af Michelle Ang.

Vi kan glæde os til at se “Star Wars: The Bad Batch” Sæson 2 engang i efteråret 2022.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Johnny42 1 år siden

Wookieen er Gungi, som man sidst så sammen med andre younglings i en story-arc med Ahsoka Tano. Før George Lucas solgte Star Wars havde han ideer til en spinoff hvor man fulgte disse younglings efter order 66. Det blev ikke til noget, men godt at se at disse karakterer ikke er glemt. De andre younglings: Petro, Katooni, Byph, Ganodi, og Zatt, er nok også derude et sted.

Hvis de skulle være dræbt under order 66 eller kort efter vil det være brutalt, selvom det måske kan blive et problem hvis flere og flere jedier overlever the jedi purge. Så har inquisitorerne ikke været særligt effektive.

Skriv ny kommentar: