Jude Law slutter sig til endnu en kæmpefranchise, når han rejser til galaksen langt, langt borte.

I sidste uge blev det rapporteret, at “Spider-Man: No Way Home”-instruktør Jon Watts stod bag en kommende “Star Wars”-serie, som gik under den “The Simpsons”-inspirerede midlertidige titel “Grammar Rodeo”.

Nu har vi fået afsløret den egentlige titel, “Skeleton Crew”, og serien kommer altså kommer til at have Jude Law i en af de bærende roller. Serien er blevet beskrevet som et klassisk Amblin-coming-of-age-eventyr fra 80’erne, men til Star Wars Celebration, hvor nyheden om serien først blev annonceret, er der kommet flere detaljer.

Læs også: “‘Star Wars’-serien ‘Ahsoka’ har officielt begyndt optagelserne”

Serien foregår ifølge THR i New Republic-æraen og følger en gruppe børn, der er faret vild et sted ude i “Star Wars”-galaksen, og som må forsøge at finde deres vej hjem.

Ingen detaljer om Laws rolle er blevet offentliggjort endnu.

Watts agerer executive producer på serien sammen med “Ahsoka”-showrunnerne Jon Favreau og Dave Filoni samt “Spider-Man: Homecoming”-forfatter Christopher Ford.

“The Talented Mr. Ripley”-skuespilleren har netop været aktuel i den seneste “Fantastic Beasts”-film, “The Secrets of Dumbledore”, hvor han spiller den titulære Hogwarts-skoleleder. Inden længe skal han spille Kaptajn Klo i Disneys kommende live-action-film, “Peter Pan & Wendy”.

“Skeleton Crew” får premiere i løbet af 2023.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: