Jodie Foster kan slutte sig til listen af true detectives.

“The Silence of the Lambs”-stjernen er ifølge Variety blevet castet i én af de to ledende roller i HBO’s “True Detective: Night Country”, der er den fjerde sæson af antologikrimiserien. Tidligere har Woody Harrelson, Matthew McConaughey, Taylor Kitsch, Colin Farrell, Rachel McAdams, Vince Vaughn, Stephen Dorff og Mahershala Ali stået i front for serien.

Plotbeskrivelsen af serien lyder: “Da den lange vinternat lægger sig over Ennis, Alaska, forsvinder de seks mænd, der styrer den arktiske forskningsstation Tsalal uden et spor. For at opklare sagen må Kriminalbetjente Liz Danvers (Foster) og Evangeline Navarro konfrontere mørket i dem selv og grave ned i de sandheder, der ligger begravet under den evige is.”

“True Detective” Sæson 3 var et skridt i den rigtige retning for serien, der ikke ramte plet med anden sæson. “Night Country” kan dog forhåbentlig leve op til Sæson 1, der er blandt de mest medrivende krimisæsoner i moderne tv-historie.

Læs også: “HBO frigiver første billede af Joel og Ellie i ‘The Last of Us’-serie”

Det bliver dog interessant at se, om det kan lade sig gøre. Specielt, når serieskaber Nic Pizzolatto denne gang kun agerer executive producer og eftersigende ikke kommer til at have nogen form for indflydelse. I stedet agerer Issa López (“Tigers Are Not Afraid”) instruktør på sæsonen, som hun også har skrevet i samarbejde med Alan Page Arriaga (“I Carry You With Me”). De indtager begge rollen som executive producers, ligesom “Moonlight”-instruktør Barry Jenkins, der også har sluttet sig til serien.

Hvornår vi kan forvente at se “True Detective” Sæson 4, ved vi ikke endnu.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: