Lucasfilm afslører ny fem nye Jedi-karakterer fra Phase 1 af “The High Republic”.

Tidligere på året blev et nyt storstilet Star Wars-projekt annonceret under navnet “The High Republic”, der dækker over en række kommende historier placeret 200 år før “The Phantom Menace” i en periode med fred og fremgang med Jedi-ridderne som galaksens vogtere.

I første omgang er der tale om romaner og tegneserier, men planen er, at fremtidens Star Wars-film også skal hente inspiration fra “The High Republic”.

Nu præsenterer Lucasfilm Publishing fem centrale Jedi-helte i Phase 1 af  “The High Republic”.

Avar Kriss er den mest ædle, kloge, bedste af de bedste af Jedi-ridderne. Hun inspirerer og ofrer sig for andre.

Loden Greatstorm er en Jedi-mester – én af de bedste undervisere i Jedi-ordenen. Han er klog, stærk og med en god portion humor.

Keeve Trennis er en ung Jedi, der netop er udlært som Jedi-ridder. Hun har en stor fremtid foran sig, men er mere impulsiv, end hun burde være. Hun er fokuseret på at bevise sig over for Avar Kriss.

Stellan Gios er en optimistisk og respekteret Jedi-mester, der til tider danner et kraftfuldt makkerskab med Avar Kriss.

Vernestra ‘Vern’ Rwoh er en ny Jedi-ridder, der var Padawan-lærling under Stellan Gios. Som kun 16-årig er hun én af de yngste Jedi-riddere.

Læs også ‘“The High Republic”-inspirationer: 4 ting styrer det nye “Star Wars”‘.

“Star Wars: The High Republic – Light of the Jedi” udgives den 25. august i forbindelse med årets Star Wars Celebration.

Avar Kriss

Loden Greatstorm

Keeve Trennis

Stellan Gios

Vernestra "Vern" RwohVis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Johnny42 1 år siden

Jeg synes godt nok umiddelbart de lyder kedelige, perfekte uden de store fejl. Jeg håber godt nok der er lidt mere til karaktererne, som kan gøre dem lidt mere interessante.
Gravatar

#2 ccbj 1 år siden

Johnny42 (1) skrev:
Jeg synes godt nok umiddelbart de lyder kedelige, perfekte uden de store fejl. Jeg håber godt nok der er lidt mere til karaktererne, som kan gøre dem lidt mere interessante.

Enig!
Gravatar

#3 The one is back 1 år siden

We need the money
Gravatar

#4 Star Trek fever 1 år siden

Okay. Keder mig allerede. Nu er det bare en præsentation af nogle figurer. Men der skal godt nok mere kød på
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#5 Mads47 1 år siden

Jeg er sikker på at der kommer lidt mere kød på disse karakter, dette er jo kun en kort beskrivelse af hver på to linjer. Det bliver i hvert fald en tunge bøger at komme igennem hvis de ikke udbyder deres karakter.
Gravatar

#6 sraw rats 1 år siden

"The Junior High Republic"

Zzzzzzzzzzzzzzzz

Skriv ny kommentar: