Star Wars The High Republic / Filmz.dk

“The High Republic”-inspirationer: 4 ting styrer det nye “Star Wars”


Lucasfilm kickstarter nu Star Wars-franchisen med “The High Republic” – her er inspirationen.

Efter afslutningen af ‘Skywalker Saga’ har Lucasfilm nu præsenteret den næste store overordnede historie, der begynder i romaner og tegneserier.

“Star Wars: The High Republic” begynder et par hundrede år før begyndelsen på ‘Skywalker Saga’ i en periode med fred leveret af Jedi-ridderne, som vogter galaksen.

Lucasfilm har afsløret fire centrale inspirationer til arbejdet med den overordnede historie i “The High Republic”.

Historien er inspireret af legenderne om Kong Arthur og ridderne af det runde bord, der i Star Wars-sammenhæng bliver en slags Jedi-riddere af det runde bord.

Men “The High Republic” er ikke kun en ridder-fortælling, der er også en tydelig western-inspiration, som det allerede er set i “The Mandalorian”, der dog intet har at gøre med “The High Republic”.

Star Wars: The High Republic

Obi-Wan Kenobis beskrivelse af fortiden i “A New Hope” fra 1977 er også en inspiration for de nye Star Wars-fortællinger.

”I over tusind generationer var Jedi-ridderne vogtere af fred og retfærdighed i den gamle republik,” sagde Obi-Wan.

Til sidst vil det drivende spørgsmål i “The High Republic”-fortællingerne være: Hvad skræmmer en Jedi-ridder? Svaret vil resultere i nye skræmmende skurke.

Læs også ‘“Project Luminous” er afsløret: Storstilet Phase 1 af nyt “Star Wars”‘.

“The High Republic”-historierne hænger ikke sammen med de kommende Star Wars-film og -serier, der allerede er planlagt til produktion.

Men herefter er det ambitionen, at de bedste dele af “The High Republic”-historierne også vil smitte af på de levende billeder i Star Wars-franchisen.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Paulusmusen 8 måneder siden

Ærgeligt håbede vi istedet vil få en saga der foregår efter star wars 9. Helst være fri for prequels
Gravatar

#2 Quadlegg 8 måneder siden

#1

Er det en prequel hvis den intet har at gøre med Skywalker sagaen?
Gravatar

#3 MartinEH 8 måneder siden

#2 Den vil jo et eller andet sted være farvet af den udvikling, der skal ske. Hvis de siger 200 år før, så er Yoda til stede, samt muligvis Chewbaga - der ikke en gang så ud til at få grå hår imellem III og IX... Jeg ville have foretrukket en 2-300 år frem i tiden - vaske tavle ren og tænke bredt.
Gravatar

#4 Paulusmusen 8 måneder siden

For mig er det en prequel når man ved at alt det jedierne kæmper for går op i flammer og næsten alle jediridderne dør et par hundrede år senere.
Quadlegg (2) skrev:
#1

Er det en prequel hvis den intet har at gøre med Skywalker sagaen?

Gravatar

#5 Mads47 8 måneder siden

Som #3 siger tror jeg aldrig vi kan blive helt fri for Skywalker sagaens indflydelse på kommende Star Wars film, men det kan gøres på mange måder eks. de nævner The Chosen One profetien og selv Yoda. Men tror ikke vi skal regne med at se Chewbaca, da han er 190 år i Solo a Star Wars Story.
Gravatar

#6 The one is back 8 måneder siden

for the The High Republic and the people the cheer The High Republic
Gravatar

#7 Johnny42 8 måneder siden

Bortset fra jeg ikke er fan at det med at kalde noget fase 1, 2, 3, så regnede jeg med at det var noget lignende dette vi fik. Jeg håbede dog de var gået endnu længere tilbage i tiden. Men det er trods alt officielt at vi nu har den første Wookie jedi :-), eller glemte lige der også var en wookie jedi padawan under klon krigene, men ellers er det ikke meget man har set til deres force powers.
Gravatar

#8 nwinther 8 måneder siden

High Republic?

Lyder som en Cheech & Chong-film.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

Skriv ny kommentar: