Den amerikanske tv-station SyFy har annonceret, at deres nye store satsning i år, den tredje Stargate-serie “Stargate Universe”, vil få endnu en sæson.

Efter blot halvdelen af første sæsons afsnit er blevet sendt, kan SyFy allerede bekræfte, at de har tiltro til serien, og derfor får den en fuld sæson 2-bestilling på 20 afsnit, som vil begynde at blive sendt fra efteråret 2010.

Udover bestillingen af en anden sæson af “Stargate Universe” har SyFy også bestilt en tredje sæson af “Sanctuary”, som ligeledes bliver på 20 afsnit.

Se også: To nye “Stargate”-dvd-film på vej – muligvis.Vis kommentarer (23)
Gravatar

#1 Eat this 12 år siden

Der må gerne til at ske noget i SGU ellers fortjener den ikke en sæson til.
Gravatar

#2 filmz-Erroneus 12 år siden

Nej der er lidt for meget soap drama over det. Det sidste afsnit var udmærket, men heller ikke meget mere og kun pga. slutningen.
Nobody likes you. Everybody hates you. You're going to lose. Smile, you fuck.
Gravatar

#3 filmz-loke76 12 år siden

1+2

Enig.. Indtil videre har hvert afsnit stort set lignet hinanden. Uhh en stor katastrofe vi er ved at løbe tør for xxx som vi så lige finder i sidste øjeblik.. Mangler ligesom en hovedfjende/badguy som Goa´uld, replicators, Wraith ja selv en Lucien alliance kunne gå an
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#4 Moog 12 år siden

Har det stadig den der "kan ikke tage sig selv helt seriøs" tilgang som SG1 havde?
Gravatar

#5 filmz-loke76 12 år siden

Moog (4) skrev:
Har det stadig den der "kan ikke tage sig selv helt seriøs" tilgang som SG1 havde?


Bestemt ikke. Et af lyspunkterne er at den er lidt mere alvorlig.. Så desværre ikke nogen teal´c i golftøj og kvastehue der slår drives igennem SG´en denne gang
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#6 black hawk 12 år siden

ja der kan jeg kun give jer alle ret. Det virker lidt som om de bare laller ude på et side spor ude nogen forhindringer. Kunne være lækkert hvis de udforskede noget mere af skibet. (Fandt styrhuset f.eks.). Mødte en ny fjende. Men u må vi se. Indtil videre er jeg ok tilfreds.
Gravatar

#7 XuN 12 år siden

YAY!... Total optur.
Jeg synes S1 lægger op til en fed serie. Jeg kan godt lide den langsomme start, som giver god mulighed for at sætte sig ind i de forskellige karaktere. Jeg er sikker på at den næste sæson nok skal give os nogle aliens :D
Gravatar

#8 HonoDelLoce 12 år siden

Det kan være at dette her er den Stargate-serie, der kan vinde lidt hos mig..

loke76 (5) skrev:
Bestemt ikke. Et af lyspunkterne er at den er lidt mere alvorlig.. Så desværre ikke nogen teal´c i golftøj og kvastehue der slår drives igennem SG´en denne gang


Et af problemerne for mig med SG1 er at det simpelthen bare for er for.. Ja, dumt, nærmest..

Og jeg har ellers virkelig prøvet, for jeg elsker virkelig Stargate.. Og der er så utroligt meget potentiale i at lave en serie (eller flere :) ) baseret på hele det univers og de muligheder, som filmen grundlagde..

Må hellere prøve at give S:U en chance - når jeg selv får chancen :)
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#9 zionic 12 år siden

Smid det lort ud af vindueet... Blev virkelig så skuffet, der er ingen af karaktererne jeg kan lide, historierne kører bare derud af og bliver aldrig rigtig afsluttet. Hvad blev der af stargate universet, hvor de møder nye racer og teknologi. I stedet får vi bare teenage drama, hvori der er smidt lidt sci fi i.

Kan godt være det bare er mig men synes virkelig de har fucked op her. Havde virkelig glædet mig til at fortsætte med stargate, men i stedet får vi det her. Så vil jeg fandme hellere have Atlantis tilbage.

Gravatar

#10 Spanner 12 år siden

Jeg er selv ganske godt underholdt af serien. Jeg finder det forfriskende, at se noget scifi, hvor det ikke myldrer med rumvæsener, der til forveksling ligner mennesker med gummimasker på (og iøvrigt også opfører sig præcis som mennesker). Jeg har ikke kunnet holde de tidligere Stargate serier ud, men denne her appelerer klart mere til mig.
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem

Skriv ny kommentar: