Siden “Stargate” kom frem i 1994, har der efterfølgende været tre tv-serier med en fjerde på vej samt fire dvd-film. Nu lader det også til, at endnu to film muligvis vil blive lavet, igen direkte-til-dvd.

Der er tale om en film i SG-1-universet og en i Atlantis-universet, som begge egentlig skulle være klar til at kunne gå i produktion, men som der bliver tøvet lidt med.

Robert C. Cooper, som er producer på den kommende serie “Stargate Universe”, er ham, som har skrevet manuskripterne til de to film, men er samtidig også ham, som holder lidt tilbage.

Cooper udtaler, at selvom de to første SG-1-film var meget succesfulde, så er han ikke sikker på, at nye dvd-film kan få den maksimale succes med den globale økonomiske krise. Så selvom alting egentlig er klar til, at filmene kan gå i produktion, så vil der sandsynligvis gå et par år, før det sker.Vis kommentarer (19)
Gravatar

#1 Daywalker 13 år siden

3 nuværende serier og en fjerde på vej... Medmindre jeg har levet i en hule, så mener jeg der kun er 2 nuværende og en tredje på vej.
Don't worry... An Anti-fortress gun can not touch me, because I am not a fortress.
Gravatar

#2 filmz-Utyske 13 år siden

Jo jo, mere SG til folket, det skal nok blive godt. :)
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#3 Winter999 13 år siden

#1 kommer an på om man tæller den kortvarige Stargate Infinity med. Men 4 DVD Film? Ehm... Er Continuum og Ark of Truth + Den originale ikke de eneste film?

#2 Helt enig! Dagens nyhed for mig!
Gravatar

#4 Riqon 13 år siden

Er tv-serien noget ved?
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#5 Winter999 13 år siden

#4 - Hvis du spørger mig, så helt klart ja. Der er fokus på karaktere og deres personlighed, men også store slag i rummet. Serien er meget kendt for ikke at tage sig selv så seriøs og der er masser af humor og masser af referencer til de kendte SCI FI serier/film såsom Star Wars og Star Trek.

Der er dog dem som synes at serien ikke lever op til den originale film (Blandt andet instruktøren selv).

Men serien kan varmt anbefales.
Gravatar

#6 filmz-Utyske 13 år siden

#3 -

Der er også lige kommet et remake af "Children Of The Gods" på dvd, hvor de har bøffet effekterne op og klippet afsnittet om, det kan være at den tæller som en film. :)

#4 -

Ja, jeg synes at begge serier, der nu er afsluttet, altså SG-1 og Atlantis er god underholdning.
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#7 Winter999 13 år siden

#6 - Det er rigtig nok, meeen synes nu ikke det tæller som en film.
Gravatar

#8 ducktorwho 13 år siden

riqon (4) skrev:
Er tv-serien noget ved?Den er, efter min mening, noget mere 'nede på jorden' end Star Trek og andre serier i genren. På en eller anden måde synes jeg at det virker mere realistisk at sådan en port kunne findes, og så videre... Jeg tror også det er derfor serien har mange kvindelige tilhængere herhjemme.

Sci-fi'et og karakterbygningerne er også rigtig veludførte, og god humor.
Gravatar

#9 MOVIE1000 13 år siden

nu har jeg spurgt så mange gange, så jeg prøver igen hvad er stargate? så et enkelt afsnit men fik ikke meget ud af det. hvad handler de om, serierne? hvilken en skal man starte med hvis man vil begynde at se dem. har en ven som elsker stargate men når jeg spørger hvad de handler om får jeg det her svar "de rejser ind i en anden verden ved hjælp af en portal kaldet Stargate". jeg vil godt have flere informationer tak, hvis der er nogen som vil fortælle mig/andre om serien.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#10 filmz-Utyske 13 år siden

#9 -

Start med at se spillefilmen, så får du en god idé om hvad det handler om.
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.

Skriv ny kommentar: