Stereo Studio lukker

Det bliver ikke lettere for dig, der stadig køber fysiske film. Endnu en af landets store kæder for salg af musik og film melder sig konkurs og må lukke. Det er Stereo Studio, der igennem 40 år har solgt musik og siden hen film til danskerne, som nu må dreje nøglen.

Se også: Blockbuster giver op

Konkursen følger i kølvandet på andre lignende lukninger de senere år af kæder som T.P. Musik og Blockbuster:

”Danskernes forbrugsvaner har ændret sig markant gennem årene, og trods en ihærdig og lang kamp for at tilpasse virksomheden til markedet, må vi indse, at tiden, hvor kunderne købte musik i en fysisk butik, er en saga blot,” siger direktør hos Stereo Studio, Britta Sørensen, til DR.

Tror du, at salget af fysisk film har en fremtid?

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.


Vis kommentarer (60)
Gravatar

#11 Joeyvind 3 år siden

Trist, har gode minder fra Stereo Studio da jeg boede i Svendborg. Har netop selv solgt mine 30 stk blue rays væk, for små 250kr. Men hellere det, end ikke at kunne komme af med dem.
"You can shoot my body full of holes but you can't kill the spirit of rock 'n roll Baby"..
Gravatar

#12 Driver 3 år siden

Ja, så lukkede en af Danmarks største udbydere af film og CD'er, samtidig med, at folk stadig himler op om, at Netflix er for dyrt og udvalget for dårligt. Der tegner sig et billede af en snotforkælet verden, vi lever i efterhånden.

Jeg har selv haft masser af glæde af at gå og lure i reolerne i Stereo Studio både efter film og CD'er og jeg vil tro, at 90% af mine film og CD'er, er købt hos Stereo Studio.

Men længe leve streaming og tillykke med endnu en lille sejr i kampen for monopol på medieområderne. Jeg har virkelig ondt af de søde ekspedienter, som altid var imødekommende og smilende, når man besøge Stereo Studio. Øv.

#9

Hvis der hverken er ridser eller pletter på skiverne, så er det sgu nok nærmere din afspilningsmaskine, den er galt med.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#13 Geekalot 3 år siden

Hvor har du hørt folk brokke sig over prisen og udvalg på Netflix driver ?
Gravatar

#14 raylewis 3 år siden

den sidste CD jeg købte i SS var med sinatra:)
Gravatar

#15 Mixart 3 år siden

Driver (12) skrev:


#9

Hvis der hverken er ridser eller pletter på skiverne, så er det sgu nok nærmere din afspilningsmaskine, den er galt med.


Har prøvet på en anden bluray afspiller og de gør det samme.
Gravatar

#16 Mixart 3 år siden

gangstalicious (10) skrev:
1080p og 4K, fino, men hvad med lydkvaliteten? Jeg kan ikke forestille mig andet, end at sådanne tilbud ikke kommer i nærheden af lossless lyd, som man kan finde på blu-ray, samt Atmos, der er på vej med UHD BD.

Og hvad i alverden laver du dog med dine skiver, siden de bliver ridsede? Jeg har været på dvd siden slutningen af 1999 og på blu-ray siden 2007, og det er aldrig lykkedes mig at ridse en skive i den tid.


Lydkvaliteten bliver helt sikkert også lossless, da der er tale om download og ikke streaming. Hvorfor skulle de også gå på kompromis på det område? Ville ikke give mening.

Mine skiver er ikke ridset, som jeg også skrev.
Gravatar

#17 MonsTruz 3 år siden

Damn.. først TP og nu Stereo Studio.
Har godt nok lagt mange penge i de to butikker.
Gravatar

#18 Silver666 3 år siden

En skam eneste butik vi har i Horsens med stort film udvalg til billige penge.
Men jeg må dog også tilstå jeg har ikke været flittig til at handle der i langtid :(
.Er mere til streaming jeg gider ikke havde covers/skiver stående de fylder.
Gravatar

#19 Hive 3 år siden

Det er bestemt en skam, da der ikke findes andre lignende butikker med et bredt udvalg af film. Men de gjorde det sgu heller ikke lettere for dem selv ved at skære i deres sortiment for i stedet at være en halv tøjbutik... de burde i stedet have fokuseret på at sælge forskelligt film og musik merchandise og holdt fast i deres oprindelige målgruppe.
Gravatar

#20 gangstalicious 3 år siden

Mixart (16) skrev:
Lydkvaliteten bliver helt sikkert også lossless, da der er tale om download og ikke streaming. Hvorfor skulle de også gå på kompromis på det område? Ville ikke give mening


Af pladshensyn selvfølgelig. Der er jo en god grund til, at en blu-ray-film typisk er på dobbeltlagsskiver, som kan indeholde 50 GB data. Lossless lyd fylder af røven til og hvis man smider 4K oveni, så skal man alligevel have en ret habil internetforbindelse, samt masser af harddiskplads, hvis man skal rocke 4K med lossless lyd.

Skriv ny kommentar: