Stereo Studio lukker

Det bliver ikke lettere for dig, der stadig køber fysiske film. Endnu en af landets store kæder for salg af musik og film melder sig konkurs og må lukke. Det er Stereo Studio, der igennem 40 år har solgt musik og siden hen film til danskerne, som nu må dreje nøglen.

Se også: Blockbuster giver op

Konkursen følger i kølvandet på andre lignende lukninger de senere år af kæder som T.P. Musik og Blockbuster:

”Danskernes forbrugsvaner har ændret sig markant gennem årene, og trods en ihærdig og lang kamp for at tilpasse virksomheden til markedet, må vi indse, at tiden, hvor kunderne købte musik i en fysisk butik, er en saga blot,” siger direktør hos Stereo Studio, Britta Sørensen, til DR.

Tror du, at salget af fysisk film har en fremtid?

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.


Vis kommentarer (60)
Gravatar

#41 Geekalot 3 år siden

Tvivler meget på de lukker kontoer på grund af vi sider og ser US Netflix, er lidt som at skyde sig selv i foden at gøre det..
Gravatar

#42 gangstalicious 3 år siden

Bishop (40) skrev:
#39

Jeg snakker om lovlig metoder. :)


Og indtil videre, har du ikke påvist, at metoden er ulovlig, bortset fra at henvise til jurister på et tv-show. Her er endda et eksempel på, at en advokat er uenig med DR's vurdering:

http://www.computerworld.dk/art/151056/dr-censur-e...

Og et eksempel på en anden advokat der mener, at det ikke er ulovligt:

http://politiken.dk/forbrugogliv/digitalt/internet...
Gravatar

#43 Bishop 3 år siden

#41

Hvorfor er det som at skyde sig selv i foden? Hvis man overstræder deres Terms of use så må hammeren falde ellers er der ingen grund til at ha' dem.

Det er jo heller ikke alle som bruger en US konto, vi er nogen som gerne vi ha' danske undertekster og dansk tale på tegne/animations film. :)

En anden ting er dog Reed Hastings CEO for Netflix har udtalt at de arbejder på at få globale aftaler i stand så man kan levere det samme materiale til alle kunder.

#42

Hvis du skafter dig adgang til materiale på anden vis end hos den som har rettighederne så bliver rettighedsloven jo overtrådt. Det kan dog være svært at pege på hvem der skal ha' skylden når det gælder geoblocking.
Men overtræder du Netflix's Terms of use som du har accepteret så lander skylden på dig i den sidste ende.
Gravatar

#44 gangstalicious 3 år siden

#43 -

Så konklusionen er, at det i bedste fald måske er ulovligt, men det lader der ikke til at være enighed om, og at Netflix måske lukker min konto, hvilket endnu ikke er sket i løbet af de tre år, jeg har benyttet Unblock US.

Netflix er jo først og fremmest i gamet for at tjene penge, så de er helt sikkert ikke interesseret i at miste de kunder, som benytter Unblock US osv., så hvis de en dag beslutter sig for at slå ned på det, får vi sikkert en advarsel om, at vi skal stoppe og ikke må gøre det igen. Og til den tid stopper jeg, men indtil da har jeg ingen planer om at gøre det.
Gravatar

#45 MadMartigan 3 år siden

Nogen der kender et sted, man kan aflevere (mod betaling selvfølgelig) sine DVD og BlueRays, og så få dem udleveret digitalt og derved skrotte sit fysiske medie?

Eller skal man gemme det som bevis, for det ikke er priratkopier man har?

I'm your huckleberry...
Gravatar

#46 kstm 3 år siden

Øv,øv, øv, men heldigvis er der stadigvæk CDON, som også har et rigtigt stort udvalg af film, spil og musik, men ellers en meget trist nyhed.
Gravatar

#47 Driver 3 år siden

#13

Joker du nu? Jeg har hørt om det herinde! Vi har stort set ikke diskuteret om andet den sidste månedstid jo :-P
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#48 Driver 3 år siden

#15

Du kan eventuelt rense skiverne med forskellige ting. Man kan læse på nettet om forskellige produkter, man kan bruge til at rense sine cd'er, fx. sulfo.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#49 Geekalot 3 år siden

#47 nej seriøst har jeg ikke læst om nogle der har brokket sig over Netflixes pris :) har som altid hørt folk brokke sig over biografernes priser, ink mig selv :)
Gravatar

#50 Driver 3 år siden

#49

Og det er det, jeg til dels skriver. I himlen (enten) op om at udvalget er for dårligt og/eller prisen er for høj. Når udvalget er for dårligt, så må det jo afspejle, at I mener I betaler for mere end, hvad I får. Det er jo en kritik af Netflix.

Biograferne er derimod ikke skyld i, at Stereo Studio må lukke. Ingen grund til at bringe dem ind i diskussionen igen (og nej, du skal heller ikke bringe Kim P ind) ;-)
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

Skriv ny kommentar: