Planerne om at lave en amerikansk fortolkning af den hyldede koreanske thriller “Oldboy” har været på tale siden 2004, og senest sidste år kunne Steven Spielberg og Will Smith annoncere, at de ville stå bag den nye filmudgave. Dette projekt er dog nu blevet droppet.

DreamWorks’ planlagte film skulle baseres på manga-fortællingen af Nobuaki Minegishi og Garon Tsuchiya, som også lå til grund for Chan-wook Parks populære film.

På daværende tidspunkt var filmselskabet i gang med at sikre rettighederne sammen med Mandate Pictures, men på grund af uoverensstemmelser har DreamWorks nu trukket sig fra projektet.

Hvis filmprojektet stadig vil blive ført ud i livet, vil det derfor ikke længere være med Steven Spielberg og Will Smith bag produktionen.

Historien i “Oldboy” følger en mand, der en dag bliver taget til fange og holdt som gidsel i flere år uden forklaring eller kontakt til sin tilfangetager. Efter 15 år vågner han en dag pludselig op og sander, at han er blevet frigivet, har fået penge, en mobiltelefon og tøj. Han sætter derefter en jagt i gang for at få hævn over den uforklarlige frihedsberøvelse og sin mistede familie – uden at vide, hvem der står bag eller hvorfor.

Da de første planer om en amerikansk udgave af “Oldboy” blev luftet, var filmen sat til at blive lavet hos Universal med Justin Lin (“Fast & Furious”) bag kameraet.Vis kommentarer (18)
Gravatar

#11 rammy 12 år siden

ÅRETS NYHED!!!
Grindhouse-geeks, horror-buffs, gore-hounds & exploitation-aficionados! Velkommen til www.sorensencinema.blogspot.com
Gravatar

#12 bjarke 12 år siden

...jeg stemmer i - godt at se dette projekt aflivet.

- Så hellere nyde et gensyn med den originale... den er sgu fænomenal - well, det er hele trilogien sgu...!
Mit filmsite Filmskribenten.dk. Nyeste anmeldelser: Guardians of the Galaxy | Deliver Us From Evil: http://filmskribenten.dk
Gravatar

#13 filmz-jonasgr 12 år siden

Nu har jeg ikke læst historien som de vil basere filmen på, så ved ikke hvor åben den er for andre fortolkninger end den som blev lavet i Chan-wook Parks film "Oldboy". Som i øvrigt er en glimrende film.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#14 sunz 12 år siden

Det var sgu da en lettelse!

Havde frygtet at det ville ske det samme med "Internal Affairs", som med "Oldboy". En asiatisk filmklassiker bliver remaket og glemt ud i evigheden -> Credit til USA.
Gravatar

#15 sunz 12 år siden

det samme med "Oldboy", som med "Internal Affairs" selvføgelig*
Gravatar

#16 filmz-Bruce 12 år siden

Hip hip ... hurrah!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#17 simonselvfed 12 år siden

Jiiiiiiir Bwoiiii!
"One gay beer for me gay friend and one normal beer fer me, because I'm normal." - In Bruges
Gravatar

#18 Kalle Ferm 12 år siden

Hm, en dårlig udgave af den film er vel nok... ;-)
Opinions are like assholes - everybody has one. - Dirty Harry.

Skriv ny kommentar: