Frank Bullitt er på vej tilbage til det store lærred – denne gang med Steven Spielberg i instruktørstolen.

“Jurassic Park”-instruktøren skal både agere instruktør og producer på en kommende film, der bringer den gamle Steve McQueen-karakter tilbage i fokus for første gang siden Peter Yates’ “Bullitt” fra 1968. Det rapporterer Deadline.

Warner Bros. står bag filmen, der skrives af Josh Singer, som tidligere har arbejdet sammen med Spielberg på instruktørens Oscar-nominerede “The Post”.

Yates’ originale film fulgte McQueen som Frank Bullitt, en kriminalbetjent i San Fransisco på jagt efter en gangsterboss, der har myrdet et vidne. Den kommende film vil ikke være et remake, men i stedet en original idé med karakteren i centrum.

McQueen, der døde i 1980, har naturligvis ikke noget med den kommende film at gøre. Hans søn, Chad, og barnebarn, Molly McQueen, agerer dog begge executive producers på filmen.

Spielberg er i øjeblikket i gang med postproduktionen af hans semiautobiografiske film, “The Fabelmans”, der får amerikansk premiere i november. Den danske premieredato afventer vi stadigvæk.

Læs også: “Steven Spielbergs produktionsselskab indgår filmproduktionsaftale med Netflix”

Instruktørens endnu titelløse Frank Bullitt-film er, ifølge Deadlines kilder, sandsynligvis ikke hans næste projekt, da der endnu ikke er et færdigt manus, og de sidste forhandlinger skal afsluttes.

Vi holder jer selvfølgelig opdateret, når vi ved mere om filmen.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: