De sidste par dage har der gået rygter om, at en person fra en tidligere “Superman”-film eller tv-serie ville dukke op i Zack Snyders kommende “Man of Steel”, og denne cameo er muligvis nu blevet afsløret.

Et af rygterne om den mulige cameo gik på, at det ville være en anderledes form for cameo. Billeder fra settet viser en person på en gade, der skiller sig ud fra de andre statister ved at være iklædt det samme tøj, som den originale Clark Kent, Christopher Reeve, havde på i starten af “Superman III” fra 1983. Christopher Reeve døde i 2004.

Se billedet samt en video fra settet ovre hos WorstPreviews.

Den nye Superman, spillet af Henry Cavill, figurerer desuden på det nyeste cover af film-magasinet Empire, og forsiden kan ses her.

“Man of Steel” produceres af “The Dark Knight Rises”-instruktør Christopher Nolan og har udover Cavill i hovedrollen som Superman / Clark Kent også Russell Crowe, Amy Adams, Michael Shannon, Diane Lane, Kevin Costner, Christopher Meloni og Laurence Fishburne på filmens rolleliste.

Foruden selve rejsen mod at blive Manden af Stål omhandler “Man of Steel” Supermans kamp mod den onde General Zod og hans håndlanger Faora, der begge kommer fra Krypton og foragter ham.

Den nyeste fortolkning af Superman-mytologien instrueres af Zack Snyder og rammer alverdens biografer til sommer.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (11)
Gravatar

#11 Mister Marvel 7 år siden

„Be who you want to be, not what others wants to see.``

Skriv ny kommentar: