Lionsgate udskyder igen “Antebellum” – nu helt væk fra premiereplanen.

Den skulle have haft global premiere i august, men nu udskyder Lionsgate “Antebellum”.

Det er anden gang, at gyseren med Janelle Monáe udskydes.

Oprindeligt skulle  “Antebellum” have haft premiere i april, men blev udskudt til  den 20. august på grund af coronakrisen – nu er den helt fjernet fra filmkalenderen.

Således vides det endnu ikke, om “Antebellum” får premiere i 2020, eller om den flytter med flere andre store titler som “Top Gun 2”, “A Quiet Place 2” og “Snake Eyes” til 2021.

Læs også ‘“Top Gun 2” flygter fra 2020 – det samme gælder “A Quiet Place 2”‘.

Det er danske Nordisk Film, som distribuerer “Antebellum” i Danmark.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Johnny42 3 år siden

Jamen, tilbyd som VOD de steder biograferne ikke er åbnet og åben i biograferne som normalt de steder, hvor biograferne er åbne. Jeg er ved at være træt af de evindelige udskydelser.
Gravatar

#2 Vestas 3 år siden

Øv. Jeg havde virkelig glædet mig til, at det skulle være den første film, der kunne lokke mig tilbage i biografen.
You can just hang around outside in the sun all day, tossing a ball around, or you can sit at your computer and do something that matters! - Cartman
Gravatar

#3 Johnny42 3 år siden

Produktionsselskaberne skal også passe på med ikke at skyde sig selv i foden. Det kan være flere folk vænnes til ikke at gå i biografen og så kan det være svært at få dem tilbage, når biograferne er tilbage til normal tilstand.
Gravatar

#4 Nagash 3 år siden

#3 sandt nok, men man skal også passe på med at udskyde alt til 2021, så det år ikke går hen og bliver alt for overfyldt med film der skulle være vist i 2020 og de film som er planlagt til 2021. Med et dobbelt filmår på et år, vil der være alt for mange film der overses pga for stort udbud.

Skriv ny kommentar: