Paramount Pictures udskyder selskabets to store film i 2020 til næste år.

De havde tre store film tilbage i år. Nu har de ingen tilbage i 2020. Først frasolgte Paramount “SvampeBob 3” til Netflix – læs om det her.

Nu udskyder Paramount så selskabets sidste to 2020-satsninger, der flyttes væk fra en virkelighed med en løbsk coronasituation i USA – og dermed lukkede biografer.

“Top Gun: Maverick” var allerede udskudt fra sommeren 2020 til den 23. december. Nu er “Top Gun 2” igen en sommerfilm – men først i 2021.

Også “A Quiet Place 2” er tidligere blevet udskudt fra forår til efterår. Nu er gyserfilmen tilbage i foråret – også først til næste år.

Læs også ‘Efter “Tenet”-flytning: Biografer kritiserer Hollywood-selskaberne‘.

“Top Gun: Maverick” får nu premiere den 2. juli i 2021, mens “A Quiet Place 2” flytter til den 23. april i 2021.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Johnny42 1 år siden

Goddammit, så virkelig frem til A Quiet Place 2, og er faktisk også blevet mere interesseret i Maverick som en julefilm.

Gysere med lavt budget burde nemmere kunne åbne, da de hurtigere tjener sig selv hjem, så jeg havde godt nok håbet den havde bevaret sin premiere dato, men hvis forskellen er om den indtjener 100 mio til 200 mio dollars mere er det forståeligt, dog ærgerligt :-(.

Skriv ny kommentar: