“Star Wars” er mere end bare film og gode historier. Lucasfilm støtter også velgørenhed igennem ‘Star Wars: Force for Change’, der i år gør det muligt for dig at vinde en rolle i den kommende “Star Wars: Han Solo”.

Se også: Første kig på “The Last Jedi” bliver ikke kun en teaser – fuld trailer på vej!

Mark Hamill og Daisy Ridley har netop annonceret kampagnen, der støtter Unicef og Starlight Children’s Foundation. Du kan finde mere information her.

Foruden en rolle i “Star Wars: Han Solo” kan du også vinde et ophold på Skywalker Ranch samt en tur til gallapremieren på “Star Wars: The Last Jedi”.

“Star Wars: Han Solo” får premiere i 2018.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Squeszh 1 år siden

Og den del Morten Just så ikke lige syntes er vigtigt at informere om, er at du ikke kan deltage hvis du bor i Danmark...
Gravatar

#2 FlushNorris 1 år siden

#1 haha, mindre detajle.... *rolleyes*
Gravatar

#3 Morten Vejlgaard Just 1 år siden

#1 Der står rigtigt nok hos Omaze, at kun udvalgte lande kan deltage, men direkte hos StarWars.com skriver de i stedet:

'Residents of of Belgium, Bulgaria, the Czech Republic, Cuba, Iran, Iraq, Italy, Malta, North Korea, Singapore, Sudan, Syria, or Thailand are not eligible to enter.'

Så det tyder på, at en bosat i dk kan deltage.
Gravatar

#4 Squeszh 1 år siden

For helvede da Fejlgaard... Hos starwars.com skriver de jo at man skal gå til omaze.com/starwars for at se de officielle regler. Og besøger man den side, står der ORDRET i reglerne....

"To participate in a Drawing, you must be (i) at least eighteen (18) years of age or the age of majority in your domicile, if older; (ii) capable of complying with any restrictions or requirements for specific Prizes; and (iii) a resident of Argentina, Austria, Canada, Cyprus, Estonia, France, Germany, Greece, Hungary, India, Ireland, Japan, Latvia, Lithuania, Mexico, Netherlands, Philippines, Portugal, Romania, Russia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, USA, or the UK.


Kan du selv se "Denmark" nævnt nogen steder???
Gravatar

#5 Morten Vejlgaard Just 1 år siden

#4 Jeg svarer dig i en ordentlig tone, jeg forventer, du gør det samme. Ellers må du finde dig et andet forum, tak.

På Omaze skriver de ligesom på StarWars.com, at der er særlige lande, som IKKE kan deltage, hvor Danmark ikke indgår. Videre har Omaze så udvidet til at beskrive, hvilke lande der kan deltage, hvor DK heller ikke indgår, men skriver så eks. på lande som muligvis kan deltage. Så det virker til, at reglerne ikke er helt tydelige. Men der står ingen steder, at man fra DK IKKE kan deltage, så derfor står det heller ikke skrevet i nyheden. Hvis du kan få bekræftet noget andet, så tilføjer vi naturligvis det - længere er den ikke.

Det er helt i orden, at du er kritisk, men hold det i en konstruktiv tone.
Gravatar

#6 Squeszh 1 år siden

Morten Vejlgaard Just (5) skrev:


...Videre har Omaze så udvidet til at beskrive, hvilke lande der kan deltage, hvor DK heller ikke indgår, men skriver så eks. på lande som muligvis kan deltage. Så det virker til, at reglerne ikke er helt tydelige. Men der står ingen steder, at man fra DK IKKE kan deltage, så derfor står det heller ikke skrevet i nyheden.

Det er helt i orden, at du er kritisk, men hold det i en konstruktiv tone.De skriver ORDRET hvilke lande der KAN deltage. (Danmark er IKKE iblandt)
Og så skriver de hvilke lande der KAN deltage, men hvor der muligvis gælder nogen særlige restriktioner. (Danmark er IKKE iblandt)
Og så skriver de nogen enkelte lande der er TOTALT udelukket fra at deltage. (Her er Danmark heller ikke imellem)

Så reglerne er meget klare - Danmark er ikke listet imellem de lande der kan deltage... Altså kan danskere ikke deltage.... Jeg kan ikke helt forstå, hvad det er du mener der er uklart...
Gravatar

#7 FlushNorris 1 år siden

haha for satan, Squeszh... første kommentar fra dig var sober, men efterfølgende sprang der da mindst 3 sikringer. Er meget muligt Morten tager fejl og stadig gør, men ro på batman. Lets all get along... og så retter Morten vel op på det... måske.

Men ja, virker sindsygt mærkeligt at først skrive en positiv liste.. og så en negativ liste lige efter, så alle dem der hverken er på den ene eller anden liste må hvad?

"To participate in a Drawing, you must be (i) at least eighteen (18) years of age or the age of majority in your domicile, if older; (ii) capable of complying with any restrictions or requirements for specific Prizes; and (iii) a resident of Argentina, Austria, Canada, Cyprus, Estonia, France, Germany, Greece, Hungary, India, Ireland, Japan, Latvia, Lithuania, Mexico, Netherlands, Philippines, Portugal, Romania, Russia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, USA, or the UK.
NOTE: Residents of Belgium, Bulgaria, the Czech Republic, Cuba, Iran, Iraq, Italy, Malta, North Korea, Singapore, Sudan, Syria, and Thailand are expressly prohibited from entering. "

Jeg tænker at der nok er størst sandsynlighed for at de har glemt lande som Danmark på den positive liste, men det ved man jo først når man har ansøgt, så sæt i gang :) Jeg gider personligt kun hvis jeg må have lyssværdskastestjerner, og det går de nok ikke med til.
Gravatar

#8 Morten Vejlgaard Just 1 år siden

#6 #7 Det er nemlig en modsætning. Hvad er forskellen på ikke at være på den positive liste og så være på den negative liste? Altså: Hvad er forskellen på evt. at være udelukket og så at være totalt udelukket?

Mest af alt kunne det tyde på, at de af diverse årsager (politik) ikke ønsker deltagelse fra bestemte lande, men at de så ikke bare lige har orket at spørge i mindre lande - så som DK - om de vil/må/kan være med. Derfor er min fattige tolkning, at DK sandsynligvis kan deltage. Har dog hverken skrevet, at DK kan eller ikke kan i teksten, men det kan interesserede helt sikkert selv finde ud af, hvis de forsøger at melde sig til.

Skriv ny kommentar: