MCU-serien “WandaVision” kan meget vel sætte scenen for “Spider-Man 3” og “Doctor Strange 2”.

Den første MCU-serie får til januar premiere på Disney+ i form af “WandaVision”, hvor Wanda skal bearbejde tabet af sin elskede, The Vision, der døde i “Infinity War”.

Marvel-fans med kendskab til tegneserierne vil vide, at kombinationen af Wandas mægtige kræfter og et ustabilt sind kan føre til store problemer for Marvel-heltene.

Derfor er det allerede nu værd at bemærke, at “WandaVision” vil føre direkte ind i “Doctor Strange 2”, der har titlen “Multiverse of Madness”.

Altså tyder det på, at “WandaVision” vil skabe grobund for et galskabens multivers.

Nu spekulerer The Hollywood Reporter åbent i, at “WandaVision” kan få afgørende effekt på resten af MCU. Ikke mindst “Spider-Man 3”, der får besøg af flere udgaver af Spider-Man fra forskellige universer.

Meget kunne tyde på, at det er Wanda, der river væggene ned imellem de forskellige virkeligheder i “WandaVision”, hvilket baner vejen for et multivers – og altså flere Peter Parker-udgaver i samme film.

Således medvirker Benedict Cumberbatch i rollen som Doctor Strange da også i alle tre MCU-produktioner, hvilket yderligere underbygger multivers-teorien.

Samtidig kan det tænkes, at MCU-chef Kevin Feige vil bruge begivenhederne i “WandaVision” til at introducere nye helte fra andre universer – ikke mindst Fantastic Four, X-Men og endda Deadpool.

Alle tre er de blevet en del af Marvel efter Disney-opkøbet af Fox – “WandaVision” kan være undskyldningen for at introducere dem på længere sigt i MCU.

Læs også ‘MCU-afsløring: Alle rygterne om “Spider-Man 3” er sande – og mere til‘.

“Spider-Man 3” får premiere den 17. december 2021.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: