En storslået og creepy trailer til Netflix’ “Stranger Things” Sæson 4 er landet, og denne gang er der er en ny nådesløs skurk i byen.

Det er tre lange år siden vi sidst rejste en tur til Hawkins, Indiana sammen med Will, Eleven, Hopper, Steve, Joyce og resten af holdet.

Nu er Duffer-brødrene dog snart tilbage med det fjerde kapitel af deres fantastisk succesfulde sci-fi-horror-serie, og fjerde sæson ser ud til at blive en fuldstændig vanvittig omgang.

Sæsonen finder sted et halvt år efter den skæbnesvangre kamp i Hawkins’ storcenter. Eleven er flyttet til Californien med Joyce og hendes børn, og vennegruppen er for første gang skilt fra hinanden. Det samme er Hopper, der er fanget i Kamtjatka i Rusland. Vores venner står dog endnu engang over for en ny fjende fra ‘The Upside Down’ – denne gang en hårrejsende og makaber skabning med menneskelignende træk, der ligner noget, der på den bedste måde lige så godt kunne have passet ind i et “Resident Evil”-spil. Du kan se traileren herunder.

På rollelisten finde vi de ‘gamle’ kendinge Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Maya Hawke, Winona Ryder og David Harbour, mens vi også introduceres til skuespillere som Jamie Campbell Bower (“Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1”), Eduardo Franco (“Booksmart”) og Joseph Quinn (“Strike”).

Læs også: “‘Stranger Things’ Sæson 4 opdeles i to og får premieredatoer – Sæson 5 bliver den sidste”

“Stranger Things” Sæson 4 får 9 episoder og deles op i to dele. De første afsnit får premiere på Netflix den 27. maj, mens resten udgives den 1. juli.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: