Endnu en gang tages den efterhånden udødelige “Street Fighter” videospilssaga turen til det store lærred. Hyde Park Entertainment og Capcom Ltd. er ved at udvikle en ny film over Capcoms populære kampspil.

Manuskriptforfatteren Justin Marks er blevet hyret til at skrive projektet, der vil handle om spillets mest populære kvindelige kæmper, den kinesiske og hurtigtsparkende Chun Li.

Hvad selve historien i filmen vil handle om bliver dog holdt hemmeligt.

Hyde Park, som producerer filmen sammen med Capcom, har sat en premierdato i 2008, således at filmens premiere falder sammen med 20 års jubilæet for “Street Fighter” spilfranchisen.

“Street Fighter” har før lagt fundamentet til spillefilm. I 1994 udsendte Universal Pictures “Street Fighter: Det endelige opgør” med Jean-Claude Van Damme som den amerikanske fighter Guile, der optrådte med en stor del af de mange andre figurer fra spillets omfattende persongalleri. En mere vellykket japansk anime-filmatisering blev lanceret i 1995.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Slettet Bruger [973259019] 17 år siden

Tja... Den kan kun blive bedre end filmen fra 1994...
Gravatar

#2 hey now 17 år siden

#1 Hehe, ja for den stank godtnok.

Men hvorfor lige Chun Li, hun er da lidt kedelig i forhold til mange af de andre karakterer, imo.
Godspeed into the Mainstream
Gravatar

#3 Bohemian 17 år siden

synes hellere de skulle lave en ny Mortal Kombat der ikke har noget med det andet bras at gøre.

Free in serenity.
Gravatar

#4 filmz-geniez 17 år siden

Var der en film om street Figther???? Syntes godt nok at jeg kunne huske noget om at Van Damme spillede en eller anden figur ved navn guile, men den kunne da PÅ INGEN MÅDE, have noget med spillet at gøre. Jeg troede bare at det var et rent sammentræf at de hed det samme. Jeg kan huske at jeg havde en dårlig smag i munden efter at jeg kom ud af biografen, måske fordi jeg prøvede at sluge mit opkast igen! har aldrig til den dag i dag følt at jeg har smidt så menge penge ud efter en film som denne. 65kr for at sidde i alt for lang tid og se en eller anden skod instruktør tage et godt spil og så mene at han kan overføre det til film uden at prøve spillet først. Filmen fanger jo på INTET tidspunkt stemningen fra spillet.

Hvorimod at Manga fanger det meget godt med deres version. også Street Figther Alpha var rigtig go.

Så jeg ser frem til at der kommer en ny film.... øhhh lad mig rette det. At der kommer en spillefilm om Street Figther.

Skriv ny kommentar: