Selvom computerspilfilmatiseringen “Street Fighter: The Legend of Chun-Li” langt fra blev den store succes, som spilgiganten Capcom havde håbet på, er der stadig planer om at lave flere filmprojekter over den omfattende “Street Fighter”-spilfranchise.

Christian Svensson fra Capcom har under den igangværende Comic-Con kunnet berette: ”Jeg tror, man vil se noget fikst live-action-halløj baseret på ‘Street Fighter’, der vil glæde vores fans på et tidpunkt i fremtiden. Lad os bare sige, at ‘Street Fighter’-film og videoprojekter ikke er et afsluttet kapitel.”

Se også: Tidligere “Street Fighter”-instruktør ser frem til ny filmudgave af spillet.

“Street Fighter: The Legend of Chun-Li”, der blev dårligt modtaget, blev instrueret af Andrzej Bartkowiak og havde “Smallville”-skuespillerinden Kristin Kreuk i titelrollen som den kinesiske kæmper på hævntogt.

Universal forsøgte sig i 1994 med filmen “Street Fighter: Det endelige opgør” med bl.a. Jean Claude Van Damme på den overproppede rolleliste. Filmen fik ligeså mange tæsk, som der bliver uddelt i spilforlægget.

Se også: Filmz TV: Computerspilfilmatiseringer.

Samme år udsendte japanske Toei en langt mere succesfuld filmudgave af spillet – Gisaburō Sugiis anime-hit “Street Fighter II: The Animated Movie”, der var mere tro over for det originale spil. Spilfranchisen har desuden affødt bl.a. en hel animeserie samt flere dvd-animefilm baseret på “Street Fighter Alpha”-spilserien.

Capcoms spilkatalog er et populært emne i Hollywood, eftersom filmudgaverne af “Resident Evil” er blevet Sonys anden største filmfranchise, og desuden er der filmatiseringer af spillene “Devil May Cry”, “Onimusha”, “Dark Void” og “Lost Planet” under udvikling.

Se også: Filmudgaven af “Lost Planet” kan løbe op i 200 mio. dollars.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 KeepEvolving86 13 år siden

Det eneste jeg har at sige er...de skal fanme ikke f@ck en film med Ryu og Ken op. Ellers så Shouryuken jeg dem alle langt op hvor solen ikke skinner.
Gravatar

#2 Nukleon 13 år siden

Hvis de endelig skal, så skal de lære af de fejl de tidligere har lavet.

Lad være med at forsøge at have alle figurer med

Brug rigtige asiatiske skuespiller til de asiatiske roller, Kristin Kreuk gælder bare ikke.

Få dog tingene til bare at ligne det fra spillene lidt, rigtige Shoryuken osv.

Undgå for meget dum camp, men lad være med at tage det alt for seriøst.

Gravatar

#3 Kviesgaard 13 år siden

Jeg kom til at spekulere lidt på om street fighter ikke ville gøre sig bedre, hvis man lavede det i stil med f. eks Beowulf. Altså en kombination af 3D og motion capture. Så var der da ingen undskyldning for ikke at få karakterne til at ligne oplægget.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#4 MOVIE1000 13 år siden

#3 enig, tror også at det ville gøre kampene bedere og mere interassante at se på.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#5 filmz-loke76 13 år siden

meh til mere street fighter.. Synes straks Mortal Kombat "traileren" der kom for nylig så meget mere interressant ud. Nogen der ved om det bliver til noget?
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#6 Lord Beef Jerky 13 år siden

Well, det var da også meningen fra starten af, at Chun-Li skulle være den første film i en ny række af Street Fighter film, der hver fokuserede på hver deres figur fra spillene. Det kunne dog være rart, at de fik lavet bare en der er værd at se. Ok, det er måske ikke fair, animé'en er faktisk glimrende.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#7 Kruse 13 år siden

Det er jo slet ikke til at forstå at "Street Fighter: The Legend of Chun-Li" ikke blev nogen succes! Man havde jo [url= Klein på sagen![/url]
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."

Skriv ny kommentar: