Warner Bros. har store planer med “Mortal Kombat”-franchisen, hvis Sub-Zero-skuespiller Joe Taslims kontrakt er noget at gå udfra.

“The Raid”-skuespilleren har skrevet en kontrakt på fem “Mortal Kombat”-film med Warner Bros. Det afslører Taslim i et interview med Variety.

Der er med Taslims udmelding ikke tvivl om, at Warner Bros. og New Line Cinema håber på at kunne skabe en længerevarende franchise. Sub-Zero-skuespilleren er med garanti heller ikke den eneste “Mortal Kombat”-skuespiller, der har skrevet en multifilmskontrakt, så forhåbentlig kan vi se karakterer som Hiroyuki Sanadas Scorpion og Tadanobu Asanos Lord Raiden mere end bare én gang.

Læs også: “Nye karakterplakater til det kommende “Mortal Kombat”-reboot”

Det er dog ikke sikkert, at alle den første films karakterer er en del af franchisens fremtid. “Mortal Kombat”-spilserien er elsket og berygtet for sine brutale drab og blodige fatalities, så man skal passe på med at knytte sig for meget til karaktererne.

Vi har allerede fået det første blik på filmens kampscener og brutaliteter i den første trailer og senest i den offentliggjorte åbningsscene. I sidstnævnte ser vi Taslim i aktion som Sub-Zero, der er filmens skurk, mens en kampscene med Hanadas Scorpion viser, hvorfor filmen fortjener sin R-rating.

“Mortal Kombat” får premiere den 20. maj.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 BlackJesus 1 år siden

Har kun set traileren og med disse udtalelse virker det om et meget godt forberedt og udført projekt. Der er nogen i WB der har kunne se det helt store potentiale Mortal kombat har. Jeg glæder mig til udgivelsen i Maj og jeg synes den gamle Mortal kombat film var elendig.
Gravatar

#2 HighFlyer15 1 år siden

Så må vi da håbe at de kan få en instruktør på de fremtidige film som ved hvordan man laver en film for hold nu kæft hvor var Mortal Kombat 2021 elendig.
Det bedste i filmen var en enkelt kamp mellem Scorpion og Sub-Zero og så Kano. Resten var virkelig skrald. Dårlig kamp koreografi. Dårligt manuskript
Gravatar

#3 aeries 1 år siden

Sådan er vi jo heldigvis så forskellige.

Jeg nød virkelig filmen og synes den leverede en rigtig god underholdning med et godt soundtrack. Ser gerne mere Mortal Kombat i samme stil :)
"Target that explosion and fire!", Hikaru Sulu, Star Trek VI: The Undiscovered Country

Skriv ny kommentar: