Har du fulgt lidt med i efterdønningerne på Josh Tranks reboot af “Fantastic Four”, så ved du også, at fødslen af den film ikke var helt uden smerter. Kate Mara, der spiller den kvindelige hovedrolle, Sue Storm, har end ikke set den endnu.

Se også: Læs alt om “Fantastic Four” her

Skuespilleren, der fik sit gennembrud i “House of Cards”, indrømmer til NZ Herald, at de dårlige anmeldelser har gjort, at hun ikke har haft lyst til at se filmen.

Rygterne fra indspilningerne på filmen har indikeret, at forholdet imellem Mara og instruktør Trank ikke var det bedste. Mara blev castet imod instruktørens egen vilje. Nu åbner hun selv op for, at alt ikke var en dans på roser:

”Det var nogle tricky optagelser, men det, der gør mig mest ked af det, er, at vi ikke aner, om vi kommer til at lave en mere,” siger Mara, der altså ikke aner, om der kommer en sequel, som 20th Century Fox ellers har garanteret.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 CaGoDa 5 år siden

Håber ikke der kommer flere af de markværk film
Gravatar

#2 Geekalot 5 år siden

Nå jamen så er vi 2 der ikke har set den :)
Gravatar

#3 CaGoDa 5 år siden

har heller ikke set den
Gravatar

#4 Nakzul 5 år siden

Hvordan kan du kalde den markværk når du ikke har set den???????
Gravatar

#5 Nico.Nielsen 5 år siden

Efter at have set filmen vil jeg vurdere, at filmen er bedre end diverse anmeldelser angiver. Derved ikke sagt, at jeg finder den konkret god.
Den har sine momenter, men mit største problem med filmen er, at der mangler en connection blandt skuespillerne, som vel er en konsekvens af casting situationen.
Det nye reboot har stadig sit potentiale til at kunne udvikle sig i den rigtige retning.

Rettelse: Jeg vil tilføje, at jeg foretrækker det nye reboot fremfor de to tidligere Fantastic Four film.
Gravatar

#6 CaGoDa 5 år siden

havde en dårlig mave fornemmelse da jeg så traileren
Gravatar

#7 Geekalot 5 år siden

Ja nu kommer den lige igen, jeg stod af da johnny storm blev sort..
Gravatar

#8 eskithekid 5 år siden

Nico.Nielsen - angående undervurderende anmeldelser, så synes jeg Into the Storm også er det, undervurderet men lige akkurat god nok, for mig i hvert fald.

Drop nu F4, kom med Dredd II! :D (har heller ikke set det nye Fantastic Four).
Gravatar

#9 apocalypse_koa 5 år siden

#5

Jeg er i den modsatte boldgade. Synes nu at de tidligere Fantastic 4 var bedre.

Især Dynamikken mellem Ben Grimm og johnny storm var som i tegneserierne, hvor de hele tiden var i totterne på hinanden. Og også hvordan johnny storm var / er så medie glad

Det blev overhovedet ikke fanget i den nye, og det synes jeg er meget synd, da det er en stor del af deres personligheder
Gravatar

#10 Geekalot 5 år siden

#9 nu havde de også fået at vide de ikke behøvede at læse nogle af tegneserierne, for den her f4 film ville ikke have noget med serien at gøre. Så der kan man se hvad man går glip af ikke lige at studere lidt om det du skal til at lave hehe

Skriv ny kommentar: