I anledningen af Super Bowl har Sony Pictures udsendt et nyt tv-spot til actionkomedien “21 Jump Street”, der er baseret på tv-serien af samme navn, som var med til at starte Johnny Depps karriere.

Se tv-spottet her.

I den nye udgave af “21 Jump Street” spiller Jonah Hill og Channing Tatum to nyuddannede politibetjente, der efter en række pinlige optakter i stedet bliver overført til en ny undercover-afdeling, hvor de skal infiltrere et gymnasie som elever og løse en stor narkosag.

Udover Hill og Tatum medvirker også Ice Cube, Brie Larson, Dave Franco, Nick Offerman og Rob Riggle i filmen, der er instrueret af Phil Lord og Chris Miller, som stod bag animationsfilmen “Det regner med frikadeller”.

“21 Jump Street” skruer op for charmen i biograferne 3. maj.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 moulder666 12 år siden

Vi var faktisk et par stykker, der satte os ned og så de første ca. 2½ sæsoner af 21 Jump Street for ikke så længe siden...lad det være sagt med det samme: Tiden har IKKE været flink ved serien - men til gengæld er den faktisk ret så underholdende på en 90er-over-the-top måde!

However, selve konceptet, ført ind i en nutidig setting, tror jeg sagtens kunne holde den dag i dag - jeg er dog lidt i tvivl om det de har tænkt sig at lave bare er en plat komedie!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#2 raylewis 12 år siden

hader virkeligt den måde hollywood snupper gamle hits og så bare sk?der på alt,hvad der gjorde serien eller en anden gammel film populær-ud fra hvad jeg har set af jump street har den jo INTET til fælles med tv serien-
Gravatar

#3 Shadow_Dude 12 år siden

raylewis (2) skrev:
hader virkeligt den måde hollywood snupper gamle hits og så bare sk?der på alt,hvad der gjorde serien eller en anden gammel film populær-ud fra hvad jeg har set af jump street har den jo INTET til fælles med tv serien-


Men er det ikke bedre at de laver det med en helt ny indgangsvinkel og på den måde får bare lidt nyt ud af det? Istedet for at de lavede en film der var helt i stil med den gamle tv-serie men bare ikke var lige så god. Så ville man jo alligevel blive skuffet? Her har du i det mindste muligheden for at blive overrasket.

Det skal lige nævnes at jeg ikke har set noget af tv-serien og ved ikke rigtig noget om den andet end at Johnny Depp var med i den..
"Gotta love modern weapons tech. Easier for an one-armed man to fire a missile launcher than pull on his pants"
Gravatar

#4 Slettet Bruger [1702716654] 12 år siden

moulder666 (1) skrev:
men til gengæld er den faktisk ret så underholdende på en 90er-over-the-top måde!


Er det nu jeg skal påpege, at de sæsoner blev produceret i 80'erne? :p
Gravatar

#5 Lars.dk 12 år siden

Jonah Hill kunne jeg slet ikke kende i den trailer :-) men han er altid klasse så glæder mig til at se ham.

.....men Channing Tatum er en af de der flødebolle drenge der er alt for mange af fortiden i Hollywood. Han hjælper ikke en film han slår den ihjel.
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/
Gravatar

#6 jenshansen1986 12 år siden

Tror virkelig bare det er en plat og dum film, som absolut ikke har noget med dem originale serie at gøre . Kan godt huske da den blev sendt på dansk tv, virkelig underholde krimi. Det lader bare den film ikke til at være. Endnu en hjerne død hollywood komedie.

Skriv ny kommentar: